Skip to main content
 • bedemand med speciale i gode bisættelser

  Bo Graabeck Billenstein

  Indehaver og Bedemand

  Lær os lidt at kende

  Mit navn er Bo Graabeck Billenstein og bor i Allerød, hvor jeg deler livet med min hustru og vores to elskede børn. Når du vælger mig som din bedemand, får du ikke blot en professionel, men en partner, der forstår vigtigheden af nærvær og som med min etik og empati står ved din side under det sidste farvel.

  Jeg trådte ind i bedemandsbranchen med en mission om at skabe mere end bare en virksomhed – jeg ønskede at forandre måden, vi oplever begravelser på.

  Lad mig dele lidt af min rejse med dig:

  En Personlig Beslutning:

  I 2022 stod jeg over for en afgørende beslutning i mit liv. Efter at have haft succes som topchef i den offentlige sektor, ændrede min verden sig, da min ældste søn blev diagnosticeret med autisme. Ønsket om mere fleksibilitet for at støtte ham og min familie blev drivkraften bag min beslutning om at træde ind i bedemandsbranchen.

  En Drøm om Forandring:

  Inspireret af min egen erfaring med tabet af min mor og frustrationen over bedemandens manglende åbenhed og service, begyndte jeg at drømme om at revolutionere bedemandsbranchen. Målet var klart – at skabe prisgennemsigtighed og personlige begravelsesløsninger for at give pårørende en bedre oplevelse. Med en dyb forståelse for vigtigheden af at sætte mennesker først og inspireret af min tidligere karriere skabte jeg derfor Unikkebegravelser.dk

  Empati og Professionalisme:

  Unikkebegravelser.dk handler ikke kun om at levere en service; det handler om at skabe en positiv indflydelse i en sårbar tid. Sammen med mit dedikerede team arbejder vi på at ændre opfattelsen af begravelser. Vores bemærkelsesværdige Trustpilot-score på 4.9 ud af 5.0 viser, at vi også i praksis formår at kombinere empati, professionalisme og ærlighed. 

  Lad mig være din guide gennem en sårbar tid.

  Bo Billenstein

  Indehaver

  Underviser og oplægsholder

  Jeg underviser de frivillige i vågetjenesten hos Røde Kors og er oplægsholder hos Landsforeningen Liv og Død  med særlig viden om den personlige afsked og nutidens tendenser. 

  Arbejdede som kommunal topchef – men meget ændrede sig, da Bo blev far:

  Jeg tænkte, at jeg måske skulle til at leve livet anderledes.

  Bo er gået fra topjob til en hverdag med døden i centrum.

  Efter mange år med topjobs i Glostrup Kommune fik sønnens diagnose Bo Billenstein til at tage sit liv op til overvejelse.

  • Portræt billede af Johan

   Sohela Tajbour

   Bededame

   Sohela Tajbour

   Jeg støtter dig og dine i sorgen, og giver den du har kær en tryg og personlig afsked. Jeg har selv haft døden og sorgen tæt på livet, og ved derfor hvor meget det betyder, at blive mødt på en tryg og omsorgsfuld måde. 

   Jeg har en baggrund som tandteknikker, personlig træner og social- og sundhedshjælper. Jeg har derfor i mange år arbejdet med mennesker og deres pårørende.

   • Potrætfoto af Hans Ledsager Sørensen

    Hans L. Sørensen

    Senior bedemand

    Hans Leedsager Sørensen

    Som bedemand har jeg et stort ønske om, at gøre en forskel i en svær tid, så afskeden bliver som familien og den afdøde ønsker sig. Etik og ordentlighed er i højsædet for mig, samtidig med jeg fremstår lydhør, nærværende og med omsorg for de efterladte.

    • Bedemand Birgitte

     Birgitte

     Bededame

     Birgitte

     Jeg støtter dig og dine i sorgen, og giver den du har kær en tryg og personlig afsked. Jeg har selv haft døden og sorgen tæt på livet, og ved derfor hvor meget det betyder, at blive mødt på en tryg og omsorgsfuld måde. 

     Jeg har en baggrund som sundhedsplejerske  og leder af et plejehjem.  Derfor har jeg i mange år arbejdet med mennesker og deres pårørende – også i svære situationer.