Skip to main content

Sig farvel på din måde

“Alle mennesker er unikke og det mener vi også afskeden skal være. Vi lytter og rådgiver med udgangspunkt i dine behov, så du føler dig mødt og set af vores bedemænd, som er med dig hele vejen. 

Vi sørger for alt omkring begravelsen, så det svære bliver så let som muligt for dig.”

– Bo G. Billenstein

Om os

 Vi  har altid hjertet med og støtter dig gennem hele forløbet. Vi lytter til dine behov og hjælper dig med at sige farvel på din måde. 

 • Vi har ingen butiksomkostninger og kan derfor have lave priser og høj kvalitet. Vi kommer gerne på hjemmebesøg. Vi sætter en ære i gennemsigtighed med vores prisberegner, som giver dig overblik over økonomien og en fast pris.

 • Vi hjælper både med helt traditionelle samt nytænkende begravelser, hvor afdødes personlighed i særlig høj grad afspejles.

 • Hos os kan du selv bestemme, hvad du vil tage hånd om, og hvad vi skal hjælpe med.

Du kan ringe til os døgnet rundt, for en uforpligtende samtale, hvor vi rådgiver dig om mulighederne.

bedemand med speciale i gode bisættelser

Bo Graabeck Billenstein

Indehaver og bedemand

Jeg deler livet med min hustru og vores to elskede børn. Når du vælger mig som din bedemand, får du ikke blot en professionel, men en partner, der forstår vigtigheden af nærvær og som med min etik og empati står ved din side under det sidste farvel.

Jeg gør mig umage for at skabe en atmosfære præget af både tryghed og værdighed ved hvert farvel. Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse.

Min rejse: Fra topchef til bedemand med en mission

En Drøm om Forandring:

Inspireret af min egen erfaring med tabet af min mor og frustrationen over bedemandens manglende åbenhed og service, begyndte jeg at drømme om at revolutionere bedemandsbranchen. Målet var klart – at skabe prisgennemsigtighed og personlige begravelsesløsninger for at give pårørende en bedre oplevelse. Med en dyb forståelse for vigtigheden af at sætte mennesker først og inspireret af min tidligere karriere skabte jeg derfor Unikkebegravelser.dk

En Personlig Beslutning:

I 2022 stod jeg over for en afgørende beslutning i mit liv. Efter at have haft succes som topchef i den offentlige sektor, ændrede min verden sig, da min ældste søn blev diagnosticeret med autisme. Ønsket om mere fleksibilitet for at støtte ham og min familie blev drivkraften bag min beslutning om at træde ind i bedemandsbranchen.

Empati og Professionalisme:

Unikkebegravelser.dk handler ikke kun om at levere en service; det handler om at skabe en positiv indflydelse i en sårbar tid. Sammen med mit dedikerede team arbejder vi på at ændre opfattelsen af begravelser. Vores bemærkelsesværdige Trustpilot-score på 4.9 ud af 5.0 viser, at vi også i praksis formår at kombinere empati, professionalisme og ærlighed. 

Lad mig være din guide gennem en sårbar tid.

Bo Billenstein

Indehaver

Artikler om mit karriereskifte

Bo – Underviser og oplægsholder

Jeg underviser de frivillige i vågetjenesten hos Røde Kors og er oplægsholder hos Landsforeningen Liv og Død  med særlig viden om den personlige afsked og nutidens tendenser. 

Sød bededame

Suheila

Bededame

Jeg støtter dig og dine i sorgen, og giver den du har kær en tryg og personlig afsked. Jeg har selv haft døden og sorgen tæt på livet, og ved derfor hvor meget det betyder, at blive mødt på en tryg og omsorgsfuld måde. 

Jeg har en baggrund som tandteknikker, personlig træner og social- og sundhedshjælper. Jeg har derfor i mange år arbejdet med mennesker og deres pårørende.

God bedemand

Hans Leedsager Sørensen

Senior bedemand

Som bedemand har jeg et stort ønske om, at gøre en forskel i en svær tid, så afskeden bliver som familien og den afdøde ønsker sig. Etik og ordentlighed er i højsædet for mig, samtidig med jeg fremstår lydhør, nærværende og med omsorg for de efterladte.

Birgitte

Bededame

Jeg støtter dig og dine i sorgen, og giver den du har kær en tryg og personlig afsked. Jeg har selv haft døden og sorgen tæt på livet, og ved derfor hvor meget det betyder, at blive mødt på en tryg og omsorgsfuld måde. 

Jeg har en baggrund som sundhedsplejerske  og leder af et plejehjem.  Derfor har jeg i mange år arbejdet med mennesker og deres pårørende – også i svære situationer.

Hvert menneske er unikt

Vi hjælper med, at begravelsen afspejler den du har mistet bedst muligt. Med vores erfaring, kreativitet og åbenhed overfor dine ideer, skaber vi sammen en unik afskedsceremoni i det omfang du ønsker.

Personligheden og det levede liv kan udtrykkes på mange måder:

Var den du har mistet sejler kan kisten f.eks. udsmykkes med sejlbåden på vej mod solnedgangen. Måske havde naturen særlig stor betydning, så lysningen i skoven er en naturlige ramme for ceremonien, og det er meningsfuldt, at urnen nedsættes for foden af et træ på en skovbegravelsesplads. 

Du kan læse mere om muligheder for at sige farvel på din måde her.

 • Kiste håndmales med personligt motiv
 • Bisættelse i skoven
 • Hestetrukken rustvogn
 • Farvet kiste med digt
 • Guitar til begravelse og bisættelse
 • MC motorcykel begravelse og bisættelse

  Gennemsigtige og lave priser

  Vi sætter en ære i gennemsigtige priser. Vi har derfor udviklet en prisberegner, som tager højde for alle de tillæg og ekstra ydelser, som ofte står med småt. Prisberegneren giver også et overslag på, hvad du skal forvente af øvrige udgifter til f.eks. gravsten m.v. og eventuelle tilskud, så du får et samlet økonomisk overblik. 

  Vores forretning ligger kun online. Derfor kan vi have meget lave priser, og være blandt de billigste bedemænd uden at gå på kompromis med faglighed eller service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg

  find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren
  individuel begravelse. Gør det selv begravelse. What is your story. skrevet på gammeldags skrivemaskine

  Gør mere selv afsked

  Det, at gøre noget for én man elsker, er en grundlæggende måde at vise sin kærlighed på. For andre kan det handle om, at det at handle aktivt er en god måde at bearbejde og være i sorgen på. Vi giver plads til, at du selv kan hjælpe og sørge for den sidste rejse i det omfang du ønsker det.

  Det kan f.eks. være du/I selv ønsker at køre den I har mistet fra kapellet til kirken eller vil varetage nogle af de administrative opgaver, som bedemanden traditionelt set løfter.

  Læsmere om, hvordan du kan gøre mere selv.