Skip to main content

Borgerlig begravelse eller bisættelse

Hvis afdøde ikke er medlem af folkekirken, eller selv ønsker det, kan der holdes en borgerlig ceremoni uden kirke og præst. Hvis I ønsker en borgerlig begravelse eller bisættelse for den, I har mistet, så kan vi hjælpe jer med alle forberedelserne og gennemførelsen af dette. Hos Unikke Begravelser er alle former for afsked lige vigtige, og vi er derfor klar til at hjælpe med at sikre en mindeværdig og smuk afsked for jeres kære. Sammen finder vi ud af, hvor og hvordan ceremonien skal holdes, så jeres ønsker bliver opfyldt.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Borgerlig begravelse

  fra 8.795,-

  Ved en borgerlig begravelse holdes ofte en ceremoni i kapel eller privat. Efter ceremonien bæres kisten til gravpladsen, hvor den sænkes i graven.

 • Spar 4.000 kr.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

 • Borgerlig bisættelse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen udleveres urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Vi imødekommer jeres behov

  Vi har meget erfaring med at skabe ceremonier, der afspejler personligheden for den, I har mistet. I er velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale eller et personligt besøg allerede i dag. I kan også prøve vores prisberegner, der giver et indblik i prisen på den borgerlige begravelse, inden I bestiller en samtale eller et besøg. Det er jer, der er i fokus, og vi bestræber os altid på at imødekomme de behov, som I måtte have. Vi er meget transparente med vores metoder, og I skal derfor ikke være utryg ved, at vi tilføjer pludselige gebyrer eller ikke lever op til vores del af aftalen. Derudover er en del af vores service, at vi er til rådighed på telefonen døgnet rundt, så vi er klar til at hjælpe og besvare alle spørgsmål relateret til begravelse og bisættelse. 

  Spar 4000.-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Borgerlig Bisættelse

  fra 8.495,-

  Efter ceremoni i kapel køres kisten i rustvogn til krematoriet, hvor den brændes. Urnen med asken nedsættes på kirkegård eller spredes til havs

  Borgerlig Begravelse

  fra 8.795,-

  Ved en borgerligbegravelse kan der holdes en ceremoni i kapel. Efter ceremonien bæres kisten til gravpladsen, hvor den sænkes i graven.

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   Hvad er en borgerlig begravelse?

   En borgerlig bisættelse eller begravelse er en begravelse eller bisættelse uden præst, som ikke foregår i en kirke. Derfor kaldes borgerlige begravelser også for ikke-kirkelige begravelser. Borgerlige begravelser og bisættelser holdes typisk for dem, der ikke er medlem af folkekirken. Men andre, som er medlem af folkekirken, kan vælge at frasige en præst ved ceremonien, og dermed også holde en borgerlig bisættelse eller begravelse.

   Det kan være, at den I har mistet, selv har givet udtryk for, at han eller hun ønsker en borgerlig begravelse eller bisættelse, eller at I som pårørende vurderer, at afdødes medlemskab af folkekirken ikke var udtryk for en reel tilknytning til kirken. Det vigtigste er, at I får den afsked, som I og afdøde ønsker, og vi er klar til at hjælpe jer med dette.

   Prisen på en borgerlig begravelse eller bisættelse

   Her på siden kan I læse meget mere om, hvad prisen på en borgerlig begravelse eller bisættelse er, og herunder har vi samlet en lille oversigt. 

   Ønsker I en borgerlig begravelse koster det fra 8.795,-. Her vil man ofte holde ceremonien i et kapel eller hjemme i et af de pårørendes private hjem. Kisten bæres efter ceremonien til gravpladsen og sænkes i jorden. 

   Ønsker I en borgerlig bisættelse koster det fra 8.495,-. Kisten køres efter ceremonien til krematoriet, og I siger jeres sidste afsked ved rustvognen. Asken udleveres herefter til de pårørende, hvor de forinden ceremonien har taget stilling til, om den skal nedsættes på en kirkegård eller om asken skal spredes i havet.

   Hvis I ønsker det, er I også velkomne til at kontakte os for at høre mere om priserne. Vi har stor respekt for jeres økonomi, og vi tilbyder derfor den billigste løsning. For os betyder en lavere pris nemlig ikke, at jeres afsked skal være af en ringere kvalitet.

   Ceremoni ved borgerlige begravelser

   Når man holder begravelsen eller bisættelsen i en kirke, er der ofte tilknyttet en række ritualer. Ofte vil præsten holde en kort prædiken om afdøde, og ofte har de nærmeste pårørende ligeledes valgt en række sange, der skal synges. Disse ritualer adskiller sig ikke nødvendigvis fra den borgerlige begravelse eller bisættelse – lige bortset fra en prædiken fra en præst.

   Når vi sammen med jer skaber en borgerlig begravelse eller bisættelse, kan det holdes med og uden en ceremoni. Vi tilbyder mange forskellige muligheder for at sætte et personligt præg på den borgerlige begravelse eller bisættelse.

   Og så anbefaler vi desuden, at I udpeger én, som kan lede ceremoniens afvikling. Det hjælper vi også gerne med, hvis I ønsker det.

   Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

   Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

   Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

   • bedemand med speciale i gode bisættelser

    Bo, Indehaver

    Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

    Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

   • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

    Suheila

    Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

    Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

   • Billige bisættelser

    Birgitte

    Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

    Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

   • Bisættelser af god bedemand

    Hans

    Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

    Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

    Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
    Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
    • Bisættelse med personligt motiv på kisten
    • Bisættelse i skoven
    • Bisættelse billig og klassisk
    • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
    • Guitar til begravelse og bisættelse
    • MC motorcykel begravelse og bisættelse

     Hvor kan man afholde den borgerlige begravelse eller bisættelse?

     Ceremonien kan holdes lige der, hvor I ønsker det. Det kan f.eks. være i et kapel, i jeres eget hjem, i et foreningslokale, på stranden, ved havet, i skoven eller et andet sted, som har haft stor betydning for den, I har mistet. Hvor ceremonien kan holdes, kan du læse om ved at følge dette link. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde det rette sted for jer.

     Traditionelle og nytænkende borgerlige begravelser

     Vi bygger bro mellem tradition og nytænkning. Hvis du ønsker det, kan den borgerlige begravelse gøres meget personlig, og det behøver ikke være dyrt. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne. Vi lytter til jeres behov og hjælper jer med at sige farvel på den måde, som I ønsker. Det kan være med alt fra en klassisk smuk bisættelse i kapel til en skovbegravelse, en bisættelse med motorcykel-rustvogn, en farvet kiste m.m. Mulighederne er mange, og med kan I læse mere om her.

     Vi hjælper jer med en værdig afsked

     De pårørende, som vi tidligere har hjulpet med at give en værdig afsked, har været meget tilfredse, og det er vi stolte over. Vi ved hvor sårbar en situation det er at planlægge en bisættelse eller begravelse, og vi ønsker derfor at være en støtte for jer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at give en værdig afsked til den, I har mistet.
     • Bisættelse med personligt motiv på kisten
     • Bisættelse i skoven
     • Bisættelse billig og klassisk
     • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
     • Guitar til begravelse og bisættelse
     • MC motorcykel begravelse og bisættelse