Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Begravelse på Vesterbro

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

  Bedemanden sørger for alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Iklædning og ilægning
  • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

 • Spar 4.000 kr.

  Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

  Trustscore 4.9 ud af 5

 • Bisættelse på Vesterbro

  fra 8.495,-

  Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Bedemanden ordner alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Økologisk urne
  • Iklædning og ilægning
  • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til og fra ceremonien 
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

  Bedemand på Vesterbro

  Selvom tabet af den nære er en hård tid, så sikrer begravelsen eller bisættelsen, at vi får sagt ordentligt farvel. Ceremonien giver os mulighed for at ære og mindes den afdøde samtidig med at der skabes et rum for fællesskab og støtte fra vores nærmeste familie og venner. I disse øjeblikke finder vi trøst, styrke og en følelse af samhørighed, der hjælper os med at bearbejde sorgen.

  Hos Unikke Begravelser er vi dedikerede til at fremhæve de unikke træk ved den afdøde, så du kan skabe en personlig og mindeværdig afsked enten i form af begravelse eller bisættelse. Vi forstår vigtigheden af at skabe en ceremoni, der afspejler den individuelle personlighed og betydning af den afdøde. Vores mål er at tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til dine ønsker og behov, og vi står klar til at rådgive dig, hvis du skal afholde en begravelse eller bisættelse på Vesterbro.

  Bisættelse med skovbegravelse

  Spar 4.000,-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Klassisk bisættelse

  fra 8.495,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Kiste sænkes i jorden billig begravelse

  Klassisk begravelse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   En hjælpsom og dedikeret bedemand på Vesterbro

   Når det kommer til at håndtere de praktiske detaljer ved en begravelse eller bisættelse på Vesterbro, kan du stole på Unikke Begravelser. Vi er mere end bare en bedemandsforretning. Vi er her for at hjælpe dig på enhver tænkelig måde, og vores erfarne og dedikerede bedemand på Vesterbro er tilgængelig døgnet rundt, syv dage om ugen, for at give dig den støtte, du har brug for.

   Vi prioriterer din tryghed og velvære, og vores bedemand er altid parat til at lytte til dig og besvare dine spørgsmål. Vi tilbyder en uforpligtende samtale, hvor vi kan tale om begravelsen eller bisættelsen. Uanset hvor du befinder dig, vil vi være der for dig og give den nødvendige støtte, der passer til dine behov. Lad os tage os af alt det praktiske, så du kan fokusere på at sige et unikt og personligt farvel.

   Klassisk bisættelse

   Unikke Begravelser skaber en mindeværdig afsked

   Vi adskiller os fra den traditionelle bedemand på Vesterbro og går højt op i at tilbyde unikke begravelser eller bisættelser, der opfylder dine ønsker. I tiden efter et tab er der mange ting, der skal koordineres og ordnes, og vi har stor forståelse for, at det måske kan være svært at få det hele til at gå op. Hos Unikke Begravelser møder bedemanden dig lige der, hvor du er – uanset om det via telefon eller onlinemøder, eller hvis du ønsker, at vores bedemand besøger dig hjemme. Vi tilpasser os, så vi sammen kan planlægge ceremonien i de rammer, der passer til dine behov.

   Vores bedemand giver også et gratis og uforpligtende hjemmebesøg, hvor der kun vil være en pris på 1.000 kroner for besøget, hvis du beslutter dig for, at det er os, der skal stå for den sidste afsked.

   Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

   Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

   Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

   • bedemand med speciale i gode bisættelser

    Bo, Indehaver

    Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

    Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

   • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

    Sohela

    Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

    Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

   • Billige bisættelser

    Birgitte

    Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

    Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

   • Bisættelser af god bedemand

    Hans

    Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

    Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

    Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
    Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.

    Bisættelse eller begravelse på Vesterbro efter hjemadresse

    Når det kommer til en kirkelig begravelse med præst, er afdødes adresse normalt afgørende for valget af kirke. Dog kan der være mulighed for at vælge en anden kirke, hvis det ønskes. I disse tilfælde er det præstens vurdering, der er afgørende for, om afdøde har tilstrækkelig tilknytning til en anden kirke og dermed kan få foretaget en kirkelig afsked uden for det sogn, hvor afdøde boede. Læs mere.

    Der findes seks kirker på Vesterbro:
    • Apostelkirken
    • Eliaskirken
    • Enghave Kirke
    • Kristkirken
    • Mariakirken
    • Sct. Matthæus kirke
    De nærmeste kapeller er:

    Der flere kapeller, som kan anvendes ved en borgerlig bisættelse eller begravelse nær Vesterbro. Det er bl.a. Bispebjerg Søndre Kapel, Nordre Kapel på Vestre Kirkegård, Sundby Kirkegårdskapel, Garnisons Kirkegårds Kapel og Holmens Kirkegårds Kapel. 

    Hvis dødsfaldet er sket på et hospital er det også muligt at afholde en bisættelse fra hospitalskapellet. Der er både Rigshospitalets Kapel, Amager Hospitalskapel og Bispebjerg Hospitalskapel.

    Hvad koster begravelsen på Vesterbro?

    Få et omfattende overblik over priser og produkter, før du kontakter vores bedemand på Vesterbro!

    Et af vores vigtigste nøgleord er gennemsigtighed, og vi tilbyder et overblik over vores ydelser, så du kan træffe de bedste beslutninger, når du planlægger begravelsen eller bisættelsen af den, du har mistet. Derfor har vi lavet en detaljeret oversigt, som du er velkommen til at kigge på, inden du kontakter os. Hos Unikke Begravelser ønsker vi, at du føler dig tryg og informeret, inden du træffer beslutninger i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen på Vesterbro.

    Vores bedemand på Vesterbro hjælper den sidste afsked på vej

    Vores dedikerede bedemand på Vesterbro er her for at hjælpe dig med den sidste afsked. Vi forstår, hvor svær denne tid kan være, og vores bedemand er her for at besvare dine spørgsmål, forstå dine behov og støtte dig gennem hele processen. Du er mere end velkommen til at kontakte os på 93934304 allerede i dag, hvis du har spørgsmål.

    find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren

    Skab en unik og mindeværdig ceremoni med Unikke Begravelser

    Unikke Begravelser ønsker at skabe en ny forbindelse mellem den traditionelle begravelse eller bisættelse og en unik og nytænkende, og vores team er dedikerede til at tilbyde vores ekspertise til at skabe en ceremoni, der afspejler det særlige ved den person, du har mistet. Vores mål er at skabe en mindeværdig afsked, hvor vi tager hensyn til afdødes personlighed, interesser og livshistorie og ærer og mindes om det særlige ved den person, der er gået bort.

    Vi er åbne for forskellige traditioner og ønsker og er fleksible i vores tilgang til at skræddersy en ceremoni, der ærer og fejrer den unikke karakter af afdødes liv. Uanset om du ønsker en mere traditionel begravelse eller en mere unik bisættelse, står vores bedemand på Vesterbro klar til at lytte til dine ønsker og behov.

    Lad os sammen skabe en unik og værdig ceremoni, der efterlader varige minder.

    • Bisættelse med personligt motiv på kisten
    • Bisættelse i skoven
    • Bisættelse billig og klassisk
    • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
    • Guitar til begravelse og bisættelse
    • MC motorcykel begravelse og bisættelse