Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Begravelse i Brøndby

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

  Bedemanden sørger for alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Iklædning og ilægning
  • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

 • Spar 4.000 kr.

  Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

  Trustscore 4.9 ud af 5

 • Bisættelse i Brøndby

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Bedemanden ordner alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Økologisk urne
  • Iklædning og ilægning
  • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til og fra ceremonien 
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

  Din bedemand i Brøndby

  Vi anerkender, at alle mennesker er forskellige, og vi lægger derfor stor vægt på, at deres afsked med livet bliver helt unik. Vi mener, at en begravelse eller bisættelse skal være helt særlig og ligeledes afspejle de ønsker og behov, som du, og den der er gået bort, måtte have. Det er jer, der er i centrum, når vi i fællesskab arrangerer den kommende ceremoni.

  Vi er tilgængelige døgnet rundt på alle ugens dage

  Såfremt du ønsker, at vi skal hjælpe dig med den kommende bisættelse eller begravelse, skal du vide, at vi er tilgængelige døgnet rundt på alle ugens dage. Dette er uanset, om du vælger vores onlineløsning eller ej. Vores bedemand i Brøndby sidder klar til at tage en uforpligtende samtale, hvor du kan stille alle de mange spørgsmål, som du måtte have – og lige så hvis du bare trænger til at snakke med nogen. Der er ingen spørgsmål eller forespørgsler, som er for store eller små til os.

  Ønsker du selv at hjælpe med den kommende ceremoni, kan det sagtens lade sig gøre. Med vores Gør mere selv afsked gør vi det muligt for pårørende at give en hånd med, og hvis dette virker uoverskueligt, tager vi gerne over, og står for alt det praktiske. Det vigtigste for os er, at I føler, at I er i trygge hænder, og at I får den afsked, som I drømmer om.

  Bisættelse og skovbegravelse

  Spar 4.000,-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Klassisk bisættelse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Kiste sænkes i jorden billig begravelse

  Klassisk begravelse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   Ønsker I en traditionel begravelse med et personligt præg?

   Vi planlægger i fællesskab den begravelse eller bisættelse, som I ønsker, og her er der flere muligheder, som vi kan gøre brug af. Vi tilbyder både en traditionel bisættelse eller begravelse, og så tilbyder vi også en mere personlig bisættelse eller begravelse. Hvis I ønsker det, kommer vi meget gerne med forslag til, hvordan I kan personliggøre ceremonien. Havde afdøde fx et særligt forhold til naturen, havet, et stykke musik eller noget helt fjerde, så kan det på en elegant måde blive en del af ceremonien. På Sig farvel på din måde kan I læse meget mere om disse muligheder.

   • Bisættelse med personligt motiv på kisten
   • Bisættelse i skoven
   • Bisættelse billig og klassisk
   • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
   • Guitar til begravelse og bisættelse
   • MC motorcykel begravelse og bisættelse

    En bedemand i Brøndby med noget på hjerte

    Vi er ikke en traditionel begravelsesforretning, og det betyder derfor, at du i hjemmets trygge rammer kan planlægge den kommende begravelse eller bisættelse. Vores løsning går ikke på kompromis med kvaliteten, og du kan derfor også planlægge ceremonien med en af vores bedemænd via en online eller telefonisk forbindelse. Ønsker du et fysisk møde med en bedemand i Brøndby, kan vi også sagtens imødekomme dette. Dette besøg er som udgangspunkt uforpligtende og gratis, men indgår vi en aftale, vil I blive afregnet 1000 kroner.

    Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    • bedemand med speciale i gode bisættelser

     Bo, Indehaver

     Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

    • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

     Suheila

     Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

     Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

    • Billige bisættelser

     Birgitte

     Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

    • Bisættelser af god bedemand

     Hans

     Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

     Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand Brøndby

     Vores bedemand i Brøndby vejleder om lokationen

     Der er fire kirker i Brøndby Kommune:

     Brøndby Strand Kirke, Brøndbyvester Kirke, Brøndbyøster Kirke og Nygårdskirken

     Ved en begravelse i kirken med præst, er det afdødes adresse, som afgør, hvilken kirke man hører til. Der kan være muligt at vælge en anden kirke. Hvis I ønsker dette, skal I her læse mere om valg af kirke og præst. Vi vejleder jer selvfølgelig omkring dette, hvis I ønsker det.

     Der er flere kapeller i omegnen af Brøndby, som kan benyttes ved en borgerlig begravelse. Det kan være Glostrup Krematoriekapel, Søndermark kapel eller Bispebjerg Søndre Kapel. Hvis dødsfaldet er sket på et hospital, kan hospitalskapellet anvendes. Oftest holdes ceremonien i kirken eller kapellet, men den kan også holdes hjemme, i foreningslokaler, i skoven, på stranden m.v. I kan læse mere om hvor ceremonien kan holdes her.

     Prøv vores prisberegner

     Med prisberegneren kan du i dit eget tempo beregne prisen for en begravelse eller bisættelse i Brøndby. Det er helt uforpligtende.

     Hvis du har spørgsmål undervejs, svarer vi på telefonen døgnet rundt. 

     find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren

     Vores bedemand i Brøndby hjælper dig til det sidste

     Vi ønsker at hjælpe jer med at skabe lige præcis den ceremoni, som I drømmer om. Vi møder jer i øjenhøjde, og tager altid i betragtning at overskuddet ikke er stort i denne svære tid. Vi har kun hjulpet tilfredse pårørende, som gav deres kære en værdig afsked og som følte sig både set og hørt. Det er vi meget glade og stolte over. 

     Kontakt os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst med den kommende begravelse eller bisættelse i Brøndby.

     Klassisk bisættelse

     Vi kørte selv far

     Det føltes bare så rigtigt inden i, at det var mig og min bror, der selv kørte vores far i kisten til kirken. På vejen kørte vi forbi vores barndomshjem. Vi havde kisten i min varevogn, men det blev det ikke mindre smukt og meningsgivende af for os. 

     Gør mere selv afsked

     Du kan selv stå for dele af den sidste rejse, hvis du ønsker det.

     Du bestemmer, hvad vi skal hjælpe med og hvad du selv vil tage dig af. Det kan f.eks. være du ønsker vi sørger for det praktiske, mens du selv står får det administrative og koordinerende. 

     Kontakte os på telefon, så vi sammen kan finde den rigtige individuelle løsning for dig.

     Fra 4.090,-