Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Begravelse i Fredensborg

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

  Bedemanden sørger for alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Iklædning og ilægning
  • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

 • Spar 4.000 kr.

  Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

  Trustscore 4.9 ud af 5

 • Bisættelse i Fredensborg

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Bedemanden ordner alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Økologisk urne
  • Iklædning og ilægning
  • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til og fra ceremonien 
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

  Bedemand i Fredensborg

  Hos Unikke Begravelse ved vi, at hver enkelt person på sin egen måde er helt unik, og vi mener derfor også, at deres afsked med denne verden skal være en særlig hyldest. Det er vigtigt for os at behandle afdøde med den største respekt og imødekomme jeres ønsker. Vi ønsker at arrangere den kommende bisættelse eller begravelse i Fredensborg i et tæt samarbejde med jer – det er jer, der er i fokus.

  En dedikeret bedemand i Fredensborg er klar til at støtte jer

  Uanset om I vælger vores onlineløsning eller ej, er vi her for at håndtere alle de praktiske og administrative opgaver ved den kommende ceremoni. Vi samarbejder tæt med jer og påtager os ansvaret for, at dagen forløber helt som planlagt. Hvis I selv ønsker at bidrage, giver vores Gør mere selv afsked mulighed for at I faktisk kan tage hånd om mange aspekter og dermed opnå en økonomisk besparelse.

  Vores erfarne bedemænd i Fredensborg er tilgængelige på alle ugens dage og hele døgnet rundt. De er klar til at lytte til jer i en uforpligtende samtale, og ligeledes hjælpe jer med alt det I har brug for. Vi er her for at besvare alle spørgsmål og imødekomme alle forespørgsler, uanset om de er store eller små.

  Bisættelse og skovbegravelse

  Spar 4.000,-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Klassisk bisættelse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Kiste sænkes i jorden billig begravelse

  Klassisk begravelse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   Tradition og nytænkning i den kommende ceremoni

   Vi forsøger at forene tradition og nytænkning med vores unikke løsninger. Hvis I ønsker det, vil vi med glæde komme med forslag til, hvordan I kan personliggøre den kommende ceremoni. Hvis afdøde for eksempel havde en særlig kærlighed til naturen, havet, et bestemt musik eller litteratur, kan vi diskret integrere disse elementer i ceremonien. 

   Vi vil også opfordre jer til at udforske vores inspirationskilde Sig farvel på din måde, hvor I kan finde idéer og forslag. I er altid velkomne til at komme med jeres egne forslag, som vi vil gøre vores bedste for at imødekomme. Og hvis I foretrækker at holde fast i den traditionelle ceremoni, vil vi selvfølgelig også være behjælpelige med det. Det er jer, der er i centrum, og jeres ønsker er vores førsteprioritet.

   • Bisættelse med personligt motiv på kisten
   • Bisættelse i skoven
   • Bisættelse billig og klassisk
   • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
   • Guitar til begravelse og bisættelse
   • MC motorcykel begravelse og bisættelse

    Lokal bedemand og priser på dette

    Vores onlineløsning gør det både nemt og praktisk for jer at arrangere den kommende ceremoni fra jeres eget hjem. Vi har bedemænd i Fredensborg, der er klar til at hjælpe jer via en onlineforbindelse eller på telefonen. Dette giver jer mulighed for og tid til at reflektere og forberede jer, før I taler med os. Hvis I ønsker et personligt besøg af en bedemand, kan vi også imødekomme dette. Besøget er gratis og uforpligtende, men hvis vi indgår en aftale, vil der være en afgift på 1000 kroner.

    Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    • bedemand med speciale i gode bisættelser

     Bo, Indehaver

     Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

    • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

     Suheila

     Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

     Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

    • Billige bisættelser

     Birgitte

     Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

    • Bisættelser af god bedemand

     Hans

     Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

     Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.

     Begravelser og bisættelser i Fredensborg

     Valg af kirke og præst

     Hvis I ønsker en kirkelig begravelse med præst, vil afdødes adresse normalt afgøre, hvilken kirke den kommende begravelse eller bisættelse skal finde sted i. Dog kan der være mulighed for at vælge en anden kirke, hvis det ønskes. Hvis I gerne vil læse om denne mulighed, opfordrer vi jer til at læse mere om valg af kirke og præst. Vi hjælper med begravelser og bisættelser i Fredensborg, Humlebæk, Nivå, Dageløkke, Karlebo, Lønholt, Sørup, Toelt og Kokkedal.

     Der er 7 kirker i Fredensborg Kommune

     Asminderød Kirke og Grønholt Kirke. Fredensborg Slotskirke kan ikke benyttes til begravelser og bisættelser.  Egedal Kirke som ligger i Kokkedal, Humlebæk Kirke, Karlebo Kirke og Nivå Kirke. De nærmeste kapeller er Skansekapellet og Nyhuse Kapel i Hillerød. Skansekapellet er meget benyttet, og har plads til 150 personer. Nyhuse Kapel ligger ved Nyhuse Kirkegård og har ligeledes plads til 150 personer. Hvis afdøde er på et hospital, kan hospitalets kapel anvendes.

     Prøv vores prisberegner

     Med prisberegneren kan du i dit eget tempo beregne prisen for en begravelse eller bisættelse i Fredensborg. Det er helt uforpligtende.

     Hvis du har spørgsmål undervejs, svarer vi på telefonen døgnet rundt. 

     find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren

     En unik ceremoni

     Gennem hele sit liv elskede han at sejle. Sejlklubben, livet og vennerne på havet og havnen var en væsentlig del af hans liv. Det føltes så rigtigt, at ceremonien foregik i sejlklubbens lokaler med udsigt til havet. Efter sange og taler fra de nærmeste blev kisten båret ud til rustvognen til tonerne af en jazzmelodi, som havde særlig betydning for afdøde. Herefter blev rækkerne af stole flyttet rundt om bordene, og der blev holdt gravøl.

     personlig ceremoni ved begravelsen

     Kontakt din bedemand i Fredensborg

     Det er vores højeste prioritet at skabe præcis den ceremoni, som I ønsker. Vi har dyb respekt for jeres situation, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at lette byrden og gøre processen så overskuelig som mulig for jer. Vi er meget glade og stolte over, at vi har været i stand til at hjælpe pårørende med at give deres kære en værdig afsked. I er velkommen til at kontakte os allerede i dag, så vi kan tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer i denne vanskelige tid. Vi er her for jer og vi vil gøre vores bedste for at være en støtte i processen.

     Klassisk bisættelse