Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Begravelse i København

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

  Bedemanden sørger for alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Iklædning og ilægning
  • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

 • Spar 4.000 kr.

  Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

  Trustscore 4.9 ud af 5

 • Bisættelse i København

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Bedemanden ordner alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Økologisk urne
  • Iklædning og ilægning
  • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til og fra ceremonien 
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

  Bedemand i København

  Ethvert menneske er unikt, og det mener vi også at deres bisættelse eller begravelse i København skal være. Vi ønsker at hjælpe dig med at gøre begravelsen eller bisættelsen helt unik, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi udfører begravelser og bisættelser med stor respekt for de ønsker og behov som du og den, du har mistet har – det er jer, der er i centrum.

  Vi giver altid plads til, at du kan sætte et personligt præg på den kommende bisættelse eller begravelse i København.

  Vores bedemænd i København har altid tid til jer som pårørende

  Vi har døgnservice, og det betyder, at du hele døgnet rundt og i alle ugens dage kan ringe til en af vores bedemænd i København. De sidder klar til at rådgive dig i en svær tid, hvor overskuddet måske ikke rækker så langt. Denne samtale er uforpligtende og skal blot ses som en hjælpende hånd til at få sat processen i gang om den kommende begravelse eller bisættelse. Vi har ikke travlt, når vi taler med jer som pårørende, og der er derfor altid tid til at få talt det hele igennem.

  Bisættelse og skovbegravelse

  Spar 4.000,-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Klassisk bisættelse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Kiste sænkes i jorden billig begravelse

  Klassisk begravelse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   Bisættelse eller begravelse i København med eget præg

   Vi ønsker at bygge en unik bro mellem tradition og nytænkning. Det gør vi, da vi som de fleste også værdsætter traditioner og faste rammer. Vi mener dog godt, at dette kan kombineres med et personligt præg, hvor begravelsen eller bisættelsen i København bliver en genkendelig og værdig hyldest til den, som I har mistet. Dette er ikke en dyrere løsning for jer, og vi lytter altid på jeres ønsker og behov. I skal sige farvel på den måde, som I ønsker. Det er jeres sidste afsked, og det har vi meget stor respekt for.

   Vi ønsker, at du får lov til at sige farvel på din måde, og derfor hjælper vi både med traditionelle bisættelser og begravelser i København. Hvis du ønsker det, kommer vi meget gerne med gode forslag til, hvordan du kan nytænke denne afsked. Det kunne fx være med en skovbegravelse, en askespredning over det åbne hav eller med en kiste i afdødes yndlingsfarve. Der er et utal af muligheder, og I kan læse meget mere om, hvor og hvordan ceremonien kan holdes. 

   • Bedemand københavn - hjælper med bisættelse
   • bedemand københavn hjælper med personlig bisættelse
   • Bisættelse billig og klassisk
   • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
   • Guitar til begravelse og bisættelse
   • MC motorcykel begravelse og bisættelse

    Vi er ikke en traditionel begravelsesforretning i København

    Hos os kan du i trygge rammer skabe den begravelse i København, som du ønsker. Det betyder, at du kan sidde hjemme hos dig selv og planlægge begravelsen med vores bedemand over telefonen eller ved et onlinemøde. Skal vores bedemand i København komme på besøg er det både uforpligtende og gratis, men indgår vi en aftale, vil besøget koste 1000 kroner. Vores bedemænd bor i og omkring København, og de har derfor nemt ved at komme til jer.

    Vores bedemænd i København står for alt papirarbejdet og det praktiske vedrørende den kommende begravelse eller bisættelse – både når du bestiller det online, eller hvis vi kommer på et hjemmebesøg.

    Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    • bedemand med speciale i gode bisættelser

     Bo, Indehaver

     Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

    • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

     Suheila

     Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

     Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

    • Billige bisættelser

     Birgitte

     Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

    • Bisættelser af god bedemand

     Hans

     Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

     Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand København med bisættelser

     Bisættelser og begravelser i København – der hvor I ønsker det

     Der er 70 folkekirker i Københavns Kommune, og vores bedemænd i København hjælper uanset hvilken kirke, du ønsker. Ved en kirkelig begravelse med præst, er det som udgangspunkt adressen på den, der er gået bort, som afgør, hvilken kirke, den kommende begravelse eller bisættelse i København skal finde sted i. Det kan være muligt at vælge en anden kirke, hvis man ønsker det.

     Læs mere om de mest kendte kirker

     Vor Frelsers kirke på Christianshavn, som er mest kendt for spiret, som er spiralsnoet. Kirken er fra 1100-1200 tallet.

     Frederiks Kirke/Marmorkirken som er delvist bygget i marmor og har en prægtig kuppel. 

     Grundtvigs Kirke på Bispebjerg Bakke, som er opført i 1920’erne til ære og minde om præsten, digteren og folkeoplyseren N.F.S Grundtvig.

     Der er flere kapeller I København, som kan benyttes ved en borgerlig begravelse eller bisættelse.

     Læs mere om kapellerne i København

     Der er flere kapeller i København, som kan benyttes ved en borgerlig begravelse eller bisættelse. Der er tale om Bispebjerg Søndre Kapel, Nordre Kapel på Vestre Kirkegård, Sundby Kirkegårdskapel, Garnisons Kirkegårds Kapel og Holmens Kirkegårds Kapel. 

     Hvis dødsfaldet er sket på et hospital er det også muligt at afholde en bisættelse fra hospitalskapellet. Der er både Rigshospitalets Kapel, Amager Hospitalskapel og Bispebjerg Hospitalskapel.

     Oftest holdes ceremonien i kirken eller kapellet. I kan læse mere om hvor ceremonien kan holdes her.

     Hvad koster begravelsen i København?

     Med vores prisberegner kan du i dit eget tempo beregne prisen for begravelsen eller bisættelsen i København. 

     Det er helt uforpligtende og hvis du har spørgsmål svarer vores bedemænd på telefonen døgnet rundt.

     Vi møder dig, som du ønsker det
     Ring gerne til os for en uforpligtende samtale over telefonen og lad os planlægge begravelsen og beregne prisen for dig.

     Vores bedemænd kommer også gerne hjem til dig i dag for en uforpligtende samtale om den forestående begravelse eller bisættelse i København.

     find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren

     Få en unik begravelse eller bisættelse i København

     Vi ønsker at give den der er gået bort en unik og smuk bisættelse eller begravelse i København. Vores bedemænd i København står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, og det er helt uforpligtende. De hjælper dig til den sidste afsked er taget.

     Vi har kun oplevet tilfredse pårørende, som føler, at de fik givet deres kære en afsked, som var værdig og i nogle rammer, hvor det personlige præg fik plads. Det er vi både glade og stolte over. Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi på bedste vis kan hjælpe dig med at sige det sidste farvel til en begravelse eller bisættelse i København.

     Klassisk bisættelse

     De mest stillede spørgsmål

     Hvordan fungerer digital planlægning af begravelse eller bisættelse med en bedemand i København?

     Hos Unikke Begravelser tilbyder vi en online løsning, hvor du kan booke en online- eller telefonisk samtale med en af vores bedemænd. Desuden kan du i vores prisberegner beregne omkostningerne forinden mødet. Du skal blot aftale et tidspunkt med os. Så står vi for resten.

     Hvilke støttemuligheder er tilgængelige for efterladte i København efter en begravelse?

     Økonomisk støtte. Vi hjælper med at søge om begravelseshjælp på op til 12.500 kr. kr. hos Udbetaling Danmark. Hvor meget støtte, du kan få udbetalt, afhænger af, om afdøde efterlader sig en formue, der kan dække omkostningerne.

     Sorggruppe. Hos Landsforeningen Liv&Død kan du søge om råd og vejledning i forhold til at bearbejde din sorg. Du kan bl.a. finde lokale sorggrupper i Københavns Kommune eller øvrige hjælpemuligheder for de efterladte. Desuden kan du ringe til Sorglinjen på 70 209 903 eller sende en SMS på 27 272 525. Det er en anonym telefonrådgivning, som hjælper unge og voksne videre i deres sorg.

     Kan man afholde en begravelsesceremoni i København uden for et kirkerum?

     Ja, det kan man godt. Der er ingen officielle krav til afholdelsen af ceremonien. Derfor kan I holde ceremonien, hvor det giver bedst mening for jer. Den kan for eksempel holdes hjemme, i foreningslokaler, i skoven, på stranden m.v.

     Hvad er omkostningerne ved en begravelse/bisættelse i København?

     En bisættelse koster på hverdage fra 10.495,- og i weekenden fra 12.995,-. Skal det foregå uden ceremoni, koster det fra 8495,-.

     En begravelse koster på hverdage fra 9.895,- og i weekenden fra 11.745,-. Skal det være uden ceremoni, koster det fra 8.795,-. 

     Hvilke muligheder er der for efterfølgende sammenkomst i lokalområdet i København?

     Man kan afholde en sammenkomst eller reception på en restaurant, et lokale som tilhører kirken, ved kapellet, i et forsamlingshus eller privat. 

     Hvordan kan man inkludere børn i afholdelsen af en ceremoni, så de også føler sig inkluderet og forstået?

     Man kan først og fremmest tale med børnene om, hvad der skal foregå til ceremonien, så de er forberedt. Måske har barnet lyst til at tegne en tegning til afdøde. Det kan være en god måde at give barnet plads til at udtrykke deres følelser så de med deres egne ord får sat ord på det, der skal ske.