Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Begravelse i Egedal

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

  Bedemanden sørger for alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Iklædning og ilægning
  • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

 • Spar 4.000 kr.

  Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

  Trustscore 4.9 ud af 5

 • Bisættelse i Egedal

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Bedemanden ordner alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Økologisk urne
  • Iklædning og ilægning
  • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til og fra ceremonien 
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

  Lokal bedemand i Egedal

  Der findes noget unikt i ethvert menneske, og det ønsker vi at fremhæve, når der skal tages en værdig afsked. Vi ønsker at skabe en personlig bisættelse eller begravelse i Egedal, hvor den, du har mistet, bliver hyldet på bedste vis. Vi har meget stor respekt for de ønsker og behov som I måtte have – det er jer, der er i centrum.

  En hjælpsom bedemand i Egedal står klar til dig

  Vi kommer til at stå for alt det praktiske og papirarbejdet vedrørende den kommende bisættelse eller begravelse i Egedal, men det skal gøres i samråd med dig. Du kan komme i kontakt med os døgnet rundt og på alle ugens dage. Det giver dig en tryghed at vide, at du når som helst kan tale med et hjælpsomt menneske. Denne samtale er helt uforpligtende, og det vigtigste for os er, at du føler dig i gode og trygge hænder.

  Udforsk priser og produkter, før du kontakter os

  En unik afsked behøver ikke at være dyr. Du er derfor velkommen til at udforske vores priser og produkter, inden du kontakter os. Vi ønsker, at du får en klar og gennemsigtig oversigt, så du er i stand til at træffe den rette beslutning vedrørende den kommende bisættelse eller begravelse i Egedal.

  Bisættelse med skovbegravelse

  Spar 4.000,-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Klassisk bisættelse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Kiste sænkes i jorden billig begravelse

  Klassisk begravelse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   Sæt et personlig præg på den kommende bisættelse eller begravelse i Egedal

   Vi vil gerne gøre den kommende bisættelse eller begravelse i Egedal så unik og personlig som muligt, men det er ikke os, der bestemmer – det gør I. Derfor er vi både åbne over for klassiske og unikke ceremonier. Vi er meget nysgerrige på jeres idéer til, hvordan vi sammen kan skabe en unik og personlig afsked. Hvis I ønsker det, vil vi også meget gerne komme med forskellige forslag til, hvordan vi kan sætte et personligt præg på afskeden.

   • Bisættelse med personligt motiv på kisten
   • Bisættelse i skoven
   • Bisættelse billig og klassisk
   • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
   • Guitar til begravelse og bisættelse
   • MC motorcykel begravelse og bisættelse

    En bedemand i Egedal på flere måder

    Vi har skabt rammerne for, at du i hjemmets trygge omgivelser kan skabe den bisættelse eller begravelse i Egedal, som du ønsker. Vi har flere muligheder for bedst muligt at imødekomme dine behov. Ønsker du at planlægge den kommende bisættelse eller begravelse i Egedal via en telefonsamtale eller via et onlinemøde, eller ønsker du et hjemmebesøg fra en bedemand i Egedal? Hvad end du har det bedst med, så er det dét vi gør. Skal vores bedemand i Egedal komme på besøg er det gratis og uforpligtende, men indgår vi en aftale, koster hjemmebesøget 1.000 kroner.

    Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    • bedemand med speciale i gode bisættelser

     Bo, Indehaver

     Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

    • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

     Suheila

     Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

     Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

    • Billige bisættelser

     Birgitte

     Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

    • Bisættelser af god bedemand

     Hans

     Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

     Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.

     Bisættelse eller begravelse i Egedal efter hjemadresse

     Hvis du ønsker en kirkelig begravelse med præst, vil det som udgangspunkt være adressen på den afdøde, der bestemmer, hvilken kirke, den kommende bisættelse eller begravelse i Egedal skal finde sted i. Dog kan du få mulighed for at vælge en anden kirke – læs mere her.

     Hvis det er en borgerlig ceremoni, kan afskeden f.eks. foregå i Skovvejskirkens Kapel ved Ballerup Kapelkrematorium. Hvis afdøde er på et hospital, kan hospitalets kapel også benyttes.

     Oftest holdes ceremonien i kirken eller kapellet, men den kan også holdes hjemme, i foreningslokaler, i skoven, på stranden m.v. I kan læse mere om, hvor og hvordan ceremonien kan holdes her.

     En unik cermoni

     Gennem hele sit liv elskede afdøde at sejle.
     Sejlklubben, livet og vennerne på havet og havnen var en væsentlig del af hans liv.

     Det var derfor helt naturligt, at ceremonien foregik i sejlklubbens lokaler, med udsigt til havet.
     Efter en række taler fra de nærmeste og sange blev kisten båret ud til rustvognen til tonerne af en jazzmelodi, som havde særlig betydning for afdøde. Herefter blev rækkerne af stole flyttet rundt om bordene, og der blev holdt gravøl.

     Sig farvel på din måde

     Som din lokale bedemand i Egedal hjælper og støtter vi dig i hele forløbet, uanset om du ønsker en traditionel og smuk bisættelse eller en nyskabende begravelse.

     Når du har behov for det er vi der, og vi kommer gerne og taler med dig i dit eget hjem. 

     Prøv vores prisberegner

     Med prisberegneren kan du i dit eget tempo beregne prisen for begravelsen eller bisættelsen i Egedal – og det er helt uforpligtende.

     Hvis du har spørgsmål undervejs, svarer vi på telefonen døgnet rundt. 

     find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren

     Vores bedemand i Egedal hjælper dig hele vejen

     Vi ønsker at give dig, og den du har mistet en værdig afsked. Vores bedemand i Egedal hjælper dig hele vejen, og tager sig tid til at lytte til jeres behov og ønsker. Vi har kun mødt pårørende, som fik en værdig afsked, og som ligeledes værdsatte det personlige præg. Det er vi glade og stolte over. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig i denne svære tid.

     Klassisk bisættelse