Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Begravelse på Østerbro

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

  Bedemanden sørger for alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Iklædning og ilægning
  • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

 • Spar 4.000 kr.

  Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

  Trustscore 4.9 ud af 5

 • Bisættelse på Østerbro

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Bedemanden ordner alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Økologisk urne
  • Iklædning og ilægning
  • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til og fra ceremonien 
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

  Bedemænd på Østerbro

  Alle mennesker har en helt unik historie, og den vil vi gerne hjælpe med at fortælle, når den der er gået bort skal begraves eller bisættes. Vores primære opgave er at skabe en helt særlig oplevelse for jer, og det gør vi med stor respekt for jer og den, I har mistet. Jeres ønsker og behov er de vigtigste – det er jer, der er i centrum, når I samarbejder med os.

  Bedemænd på Østerbro – døgnet rundt

  Når vi faciliterer den kommende begravelse eller bisættelse på Østerbro, står vi selvfølgelig for alt det praktiske og administrative, men det er også muligt, at I selv kan gøre mange af tingene og på den måde gøre ceremonien billigere. På vores side Gør mere selv begravelse kan I læse om, hvordan I helt selv kan få skræddersyet den bedste og individuelle løsning for jer. Vi er her for at hjælpe jer, og vi ønsker ikke at gøre denne proces hverken unødvendigt dyr eller besværlig. 

  I kan kontakte os alle ugens dage, døgnet rundt. Her sidder en bedemand klar til at hjælpe jer og samtalen er helt uforpligtende. Det vigtigste for os er, at I føler jer i gode og trygge hænder. Hvis I har lyst og overskud, er I også meget velkommen til at kigge på vores forskellige priser og produkter forud for telefonsamtalen. Og ellers så gennemgår vi det hele med jer, så I helt præcist ved, hvad I siger ja tak og nej tak til.

  Bisættelse med skovbegravelse

  Spar 4.000,-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Klassisk bisættelse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Kiste sænkes i jorden billig begravelse

  Klassisk begravelse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   Bedemænd på Østerbro med noget på hjerte

   Vi ønsker at skabe en bro mellem den traditionelle og utraditionelle afsked. Begge typer ceremonier er i vores øjne helt velkomne, da det vigtigste for os er, at I får taget den afsked, som I ønsker. Vi ser blot en stigende interesse for, at et personligt præg på begravelsen eller bisættelsen for nogen er med til at gøre ceremonien endnu mere unik.

   Har den, I har mistet fx været rigtig glad for naturen, kan man afholde en skovbegravelse. Har den, I har mistet haft et kunstnerisk liv, kan I få håndmalet både kiste og urne i et bestemt mønster eller farve. Mulighederne er mange, og I kan på vores side Sig farvel på din måde læse meget mere om, hvordan I kan gøre ceremonien mere personlig, hvis I ønsker det. Vi ønsker at være helt transparente med vores priser, og I er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis I har spørgsmål til priser, produkter, typer af ceremonier eller andet.

   • Bisættelse med personligt motiv på kisten
   • Bisættelse i skoven
   • Bisættelse billig og klassisk
   • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
   • Guitar til begravelse og bisættelse
   • MC motorcykel begravelse og bisættelse

    Ikke en ordinær begravelsesforretning på Østerbro

    Vi har gjort det muligt for dig at skabe lige præcis den begravelse eller bisættelse, som du ønsker i hjemmets trygge rammer. Med vores online platform kan du altså sidde og planlægge ceremonien og dermed have god tid til at træffe de rette beslutninger. Hvis du har brug for kyndige råd og vejledning, sidder vi altid klar til at tage et møde på en online forbindelse eller via telefonen. Hvis du ønsker det, kan en af vores bedemænd på Østerbro også sagtens komme forbi i dit hjem. Dette besøg er gratis og uforpligtende, men indgår vi en aftale, vil hjemmebesøget koste 1000 kroner.

    Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    • bedemand med speciale i gode bisættelser

     Bo, Indehaver

     Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

    • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

     Suheila

     Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

     Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

    • Billige bisættelser

     Birgitte

     Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

    • Bisættelser af god bedemand

     Hans

     Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

     Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.

     Vores bedemænd på Østerbro vejleder dig om placeringen

     Hvis man ønsker en borgerlig begravelse med en præst, vil det som udgangspunkt være den afdødes adresse, som afgør, hvilken kirke, den kommende bisættelse eller begravelse skal foregå i. Det kan være muligt at skifte kirke, og det kan I læse meget mere om her på siden om valg af kirke og præst.

     Kirker og Kapeller på Østerbro

     På Østerbro er der følgende kirker:

     Davidskirken, Frihavnskirken, Hans Egedes kirke, Lundehus Kirke, Sankt Jakobs kirke, Sions Kirke og Taksigelseskirken.

     Kapeller nær Østerbro er bl.a., Holmens Kirkegårdskapel, Søndre Kapel ved Bispebjerg Kirkegård, Nordre Kapel ved Vestre Kirkegård. Hvis dødsfaldet er sket på et hospital kan hospitalskapellet benyttes; Eksempelvis Bispebjerg og Rigshospitalets kapel.

     Hvad koster begravelsen på Østerbro?

     Med vores prisberegner kan du i dit eget tempo beregne prisen for begravelsen eller bisættelsen på Østerbro. 

     Det er helt uforpligtende og hvis du har spørgsmål svarer vores bedemænd på telefonen døgnet rundt.

     Vi møder dig, som du ønsker det
     Ring gerne til os for en uforpligtende samtale over telefonen og lad os planlægge begravelsen og beregne prisen for dig.

     Vores bedemænd kommer også gerne hjem til dig i dag for en uforpligtende samtale om den forestående begravelse eller bisættelse på Østerbro.

     find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren

     Vores bedemænd på Østerbro er her for at hjælpe dig

     Vi ønsker i samarbejde med jer at skabe den begravelse eller bisættelse, som I ønsker. Vi står klar til at rådgive og vejlede igennem hele processen, og der er ikke hverken spørgsmål eller forespørgsler, som er for store eller små til os. Vi er stolte af at kunne sige, at vi indtil nu kun har hjulpet pårørende, som både gav en værdig afsked til afdøde og som ligeledes følte sig set og hørt igennem hele processen. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst.

     Klassisk bisættelse