Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.

Besøg i Dine Rammer

Vi begynder med at komme hjem til dig, så du kan være i dine trygge og velkendte omgivelser. Vores fleksibilitet sikrer, at vi hurtigt finder en tid, der passer dig.

Tryghed og Forståelse

Med vores erfaring, empati og en struktureret tilgang, kan du som efterladt føle dig tryg ved, at vi har forstået dine behov. Vi sørger for at inddrage alle relevante aspekter.

Skræddersyet Afsked

Vi tilpasser en personlig begravelsesplan efter dine ønsker. Først når du har godkendt planen og fakturaen, indgår vi en aftale. Vi prioriterer gennemsigtighed og din tillid gennem hele processen.

Personligt møde

Vi tilbyder at besøge jer derhjemme eller et andet sted efter jeres valg. Vores mål er at være tilgængelige inden for få timer, uanset om det er på hverdage eller i weekender.

På mødet taler vi om jeres og afdødes ønsker og behov i forbindelse med ceremonien. Sammen udarbejder vi en detaljeret plan for afskeden, der tager højde for alle jeres ønsker og behov.

Hjemmebesøget er uforpligtende og gratis. Der påløber kun et gebyr, på 995 kr., hvis vi efter besøget indgår en aftale. 

Fuld service. Vi forpligter os til at yde fuld service og bistand, herunder håndtering af alt papirarbejdet og praktiske detaljer, så I kan føle jer trygge og i gode hænder i denne svære tid. Tøv ikke med at kontakte os på vores døgntelefon for at aftale et besøg.

Hvad skal vi tale om?

Det er op til jer, hvor mange der skal være med i samtalen. Under mødet drøfter vi alle aspekter, herunder:

 • Jeres og afdødes ønsker til ceremonien
 • Afdødes påklædning
 • Valg af kiste og urne
 • Eventuelle blomsterarrangementer
 • Økonomi , skifteret og begravelseshjælp

Vi tager os god tid til at besvare alle jeres spørgsmål, så I kan træffe de rette beslutninger og føle jer trygge. Vores priser er transparente, og vi forklarer gerne, hvad der påvirker prisen.

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   Det handler om at skabe den rigtige følelse og stemning

   Vi udfører bisættelser og begravelser med dyb respekt for dine og den afdødes ønsker og behov – I er i centrum.

   Vi forstår, hvad det vil sige at miste. Vi stræber efter at være dine nærværende og personlige guider i afskeden med din kære.

   Du vil erfare, at vi er til rådighed for dig, når du har brug for det – døgnet rundt, syv dage om ugen.

   Bisættelse med skovbegravelse

   Vi spørger, lytter og guider

   Vores tilgang er baseret på at spørge, lytte og vejlede. Vi sikrer, at samtalen er struktureret, så vi får alle relevante oplysninger. 

   Vi sørger for jer:

   På selve dagen for ceremonien tager vi os af alt det praktiske, så I som pårørende kan fokusere fuldt ud på afskeden med jeres kære. Der vil altid være en bedemand til stede for at hjælpe og støtte jer.

   Spar 4.000,-

   Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

   Tilfredse familier

   Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

   Trustscore: 4,9 ud af 5

   Klassisk bisættelse

   fra 7.995,-

   Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

   Kiste sænkes i jorden billig begravelse

   Klassisk begravelse

   fra 8.795,-

   Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

   • Begravelse

    fra 8.795,-

    Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

    Bedemanden sørger for alt

    • Kiste i minimalistisk design
    • Iklædning og ilægning
    • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
    • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
    • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
    • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
    • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

   • Spar 4.000 kr.

    Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

    Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

    Tilfredse familier

    Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

    Trustscore 4.9 ud af 5

   • Bisættelse

    fra 7.995,-

    Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

    Bedemanden ordner alt

    • Kiste i minimalistisk design
    • Økologisk urne
    • Iklædning og ilægning
    • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
    • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
    • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
    • Rustvogn til og fra ceremonien 
    • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr.