Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Begravelse i Allerød

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

  Bedemanden sørger for alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Iklædning og ilægning
  • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

 • Spar 4.000 kr.

  Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

  Trustscore 4.9 ud af 5

 • Bisættelse i Allerød

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Bedemanden ordner alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Økologisk urne
  • Iklædning og ilægning
  • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til og fra ceremonien 
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

  En unik bedemand i Allerød

  Alle mennesker er på hver sin måde unikke, og det mener vi også deres bisættelse eller begravelse i Allerød skal være. Vores fornemmeste opgave er derfor at gøre bisættelsen eller begravelsen helt unik. Det gør vi med stor respekt for de ønsker og behov som du og den, du har mistet har – det er jer, der er i centrum.

  Vores bedemand i Allerød giver dig en hjælpende hånd

  Vi står for papirarbejdet og alt det praktiske, hvad angår den forestående bisættelse eller begravelse i Allerød. Du kan få kontakt til os døgnet rundt. Ved telefonen sidder altid en bedemand i Allerød, og vedkommende står klar til at tage en uforpligtende samtale med jer om den forestående bisættelse eller begravelse i Allerød. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg og i gode hænder – vi møder dig i øjenhøjde, der hvor du er. 

  Hvis du har lyst til at kigge lidt selv forinden et besøg, skal du være velkommen til at læse mere om vores priser og produkter.

  Vi hjælper både med bisættelser og begravelser i Allerød, Lynge og Blovstrød.

  Bisættelser og begravelser samt skovbegravelse
  bedemand med speciale i gode bisættelser

  Jeg kender Allerød

  Mit navn er Bo Graabeck Billenstein, og mine rødder strækker sig dybt ind i Allerød, hvor jeg voksede op tæt på Vassingerød skole. Med over 50 år i Allerød har jeg skabt et hjem i Kattehale sammen med min hustru Merete og vores to elskede børn.

  Jeg har altid været engageret i lokalmiljøet, og måske kender du mig som formand for Lillerød Vægtløftningsklub eller fra vores børns skole og børnehave.

  Når du vælger mig som din bedemand, får du en lokal partner, der forstår vigtigheden af fællesskab og nærvær. Jeg tilbyder hjemmebesøg, og det vil være mig personligt, der står ved din side. Jeg stræber efter at være tilgængelig døgnet rundt og kan ofte være hos dig inden for få timer, uanset tidspunktet på dagen.

  Spar 4.000,-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Klassisk bisættelse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Kiste sænkes i jorden billig begravelse

  Klassisk begravelse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   En bisættelse eller begravelse i Allerød med eget præg

   Vi ønsker at bygge bro mellem den traditionelle bisættelse eller begravelse og den nytænkende måde at tage afsked på. Dette gør vi for at skabe en så unik bisættelse eller begravelse i Allerød, som du ønsker det. Vi lytter altid til dine behov og ønsker, da det er dem, som er bestemmende for, hvordan den forestående bisættelse eller begravelse i Allerød skal foregå. 

   Vi ønsker, at du får lejlighed til at sige farvel på din måde. Vi hjælper med en klassisk begravelse eller bisættelse, og hvis du ønsker det, kommer vi gerne med gode forslag til, hvordan du kan nytænke afskeden. Det kunne fx være en skovbegravelse, en bisættelse med motorcykel-rustvogn, en farverig kiste og meget mere. Mulighederne er mange, og I kan læse mere om, hvor og hvordan ceremonien kan holdes her

   Den forestående bisættelse eller begravelse i Allerød kan med andre ord gøres meget personlig, og det behøver ikke at koste dig en formue.

   • Bisættelse med personligt motiv på kisten
   • Bisættelse i skoven
   • Bisættelse billig og klassisk
   • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
   • Guitar til begravelse og bisættelse
   • MC motorcykel begravelse og bisættelse

    En bedemandsforretning med noget på hjerte

    Hos os kan du i trygge omgivelser skabe den begravelse i Allerød, som du ønsker. Det betyder, at du kan sidde hjemme og planlægge begravelsen med vores bedemand over telefonen eller ved et online møde. Hvis du ønsker det, kan vores bedemand i Allerød sagtens komme hjem til dig. Vores bedemænd er bosat i henholdsvis Lillerød og Lynge. Skal vores bedemand i Allerød komme på besøg i dit hjem er det uforpligtende og gratis, men indgår vi en aftale koster hjemmebesøget 1.000 kr.

    Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    • bedemand med speciale i gode bisættelser

     Bo, Indehaver

     Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

    • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

     Suheila

     Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

     Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

    • Billige bisættelser

     Birgitte

     Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

    • Bisættelser af god bedemand

     Hans

     Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

     Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.

     Bisættelse eller begravelse i Allerød efter hjemmeadresse

     Ved en kirkelig begravelse med præst, er det som udgangspunkt adressen på den, der er gået bort, som afgør, hvilken kirke den forestående bisættelse eller begravelse i Allerød skal foregå i. Det kan dog være muligt at vælge en anden kirke.

     Oftest holdes ceremonien i kirken eller kapellet, men den kan også holdes hjemme, i foreningslokaler, i skoven eller på stranden. F.eks. Hammersholt Forsamlingshus, hvor mindesammenkomsten også kan holdes efter ceremonien er afsluttet og kisten båret ud.

     Prøv vores prisberegner

     Med prisberegneren kan du i dit eget tempo beregne prisen for en begravelse eller bisættelse i Allerød. Det er helt uforpligtende.

     Hvis du har spørgsmål undervejs, svarer vi på telefonen døgnet rundt. 

     find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren

     Få en unik bisættelse eller begravelse i Allerød

     Vi ønsker at give den der er gået bort en smuk og unik begravelse, og vores bedemand i Allerød står klar til at hjælpe jer, til den sidste afsked er taget. Vi har kun oplevet tilfredse pårørende, som føler, at de fik givet deres kære en værdig afsked i nogle rammer, hvor der var plads til at sætte et personligt præg. Det er vi meget glade og stolte over. Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi på bedste vis kan hjælpe jer med den forestående bisættelse eller begravelse i Allerød.

     Klassisk bisættelse

     De mest stillede spørgsmål

     Hvordan fungerer digital planlægning af begravelse med en bedemand i Allerød?

     Vi tilbyder med vores digitale løsning, at du kan planlægge en begravelse eller bisættelse digitalt fra hjemmets trygge rammer. Vi er med dig hele vejen, og vi er både til rådighed online, på telefon eller til et hjemmebesøg. 

     Hvilke støttemuligheder er tilgængelige for efterladte i Allerød efter en begravelse?

     Økonomisk støtte. Vi hjælper med at søge om begravelseshjælp på op til 12.500 kr. kr. hos Udbetaling Danmark. Hvor meget støtte, du kan få udbetalt, afhænger af, om afdøde efterlader sig en formue, der kan dække omkostningerne.

     Sorggruppe. Allerød Kommune tilbyder sorggrupper for børn fra 0.-9. klasse. Gruppelederen er uddannet hos Kræftens Bekæmpelse. Derudover kan man på Folkekirkens hjemmeside finde sorggrupper i nærheden af bopælen, hvor man kan filtrere efter, om det skal være henvendt børn eller voksne.

     Kan man afholde en begravelsesceremoni i Allerød uden for et kirkerum?

     Ja, man kan sagtens holde en begravelsesceremoni i Allerød uden for et kirkerum. Rammerne for ceremonien skal blot være respektfuld over for afdøde. Man kan for eksempel afholde begravelsesceremonien i Hammersholt Forsamlingshus, hvor mindesammenkomsten også kan holdes efter ceremonien er afsluttet og kisten båret ud. Derudover kan du på vores guide få inspiration til andre steder hvor ceremonien kan afholdes

     Hvad er omkostningerne ved en begravelse/bisættelse i Allerød?

     En bisættelse koster på hverdage fra 10.495,- og i weekenden fra 12.995,-. Skal det foregå uden ceremoni, koster det fra 8495,-.

     En begravelse koster på hverdage fra 9.895,- og i weekenden fra 11.745,-. Skal det være uden ceremoni, koster det fra 8.795,-. 

     Hvilke muligheder er der for efterfølgende sammenkomst i lokalområdet i Allerød?

     Man kan afholde en sammenkomst eller reception på en restaurant eller café. Det kan også være i en sognegård, hvilket er muligt ved såvel Lillerød, Blovstrød, Lynge, Uggerløse og Engholm Kirken. Derudover kan man benytte et forsamlingshus eller afholde mindesammenkomsten i eget hjem. 

     Hvordan kan man inkludere børn i afholdelsen af en ceremoni, så de også føler sig inkluderet og forstået?

     Man kan først og fremmest tale med børnene om, hvad der skal foregå til ceremonien, så de er forberedt. Måske har barnet lyst til at tegne en tegning til afdøde, og det kan være en god måde at give barnet plads til at udtrykke deres følelser og derigennem helt konkret forstå, hvad der skal ske og hvorfor.