Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Begravelse i Gentofte

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

  Bedemanden sørger for alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Iklædning og ilægning
  • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

 • Spar 4.000 kr.

  Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

  Trustscore 4.9 ud af 5

 • Bisættelse i Gentofte

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Bedemanden ordner alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Økologisk urne
  • Iklædning og ilægning
  • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til og fra ceremonien 
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

  Lokal bedemand i Gentofte

  Hos os mener vi, at hver enkelt person er unik, og det skal også gælde for deres bisættelse eller begravelse i Gentofte. Vores vigtigste opgave er at skabe en helt unik oplevelse. Vi respekterer fuldt ud de ønsker og behov, som du og den, du har mistet, måtte have. Det handler om jer, og I er i centrum.

  Vores bedemænd i Gentofte er der for at hjælpe dig

  Vi tager os af alt ved den kommende bisættelse eller begravelse i Gentofte, og du kan kontakte os døgnet rundt. En bedemand sidder altid ved telefonen, og er klar til at have en uforpligtende samtale med dig om den kommende begravelse eller bisættelse i Gentofte. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg og i gode hænder – vi møder dig, der hvor du er.

  Hvis du ønsker det, er du velkommen til selv at udforske vores priser og produkter, inden du kontakter os.

  Vi hjælper med begravelse og bisættelser i Gentofte, Charlottenlund, Dyssegård, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved og Vangede.

  Bisættelse med skovbegravelse

  Spar 4.000,-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Klassisk bisættelse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Kiste sænkes i jorden billig begravelse

  Klassisk begravelse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   En personlig bisættelse eller begravelse i Gentofte

   Vi ønsker at skabe en forbindelse mellem den traditionelle bisættelse eller begravelse i Gentofte og nytænke måden at tage afsked på. Dette gør vi for at skabe en unik bisættelse eller begravelse i Gentofte, der opfylder dine ønsker. Vi lytter altid til dine behov, da det er afgørende for, hvordan den kommende bisættelse eller begravelse i Gentofte skal være.

   Vi ønsker, at du får mulighed for at sige farvel på din egen måde. Vi kan hjælpe med en klassisk begravelse eller bisættelse i Gentofte, men hvis du ønsker det, kan vi også komme med forslag til, hvordan begravelsen eller bisættelsen kan gøres endnu mere unik. Var den, du har mistet sejler, kan kisten fx udsmykkes med sejlbåden på vej mod solnedgangen, hvor asken herefter spredes i havet. Der er altid en mulighed for at gøre begravelsen personlig, og det behøver ikke være dyrt. Med vores erfaring, kreativitet og åbenhed over for dine ideer, skaber vi tilsammen en unik afsked.

   • Bisættelse med personligt motiv på kisten
   • Bisættelse i skoven
   • Bisættelse billig og klassisk
   • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
   • Guitar til begravelse og bisættelse
   • MC motorcykel begravelse og bisættelse

    En omsorgsfuld bedemand i Gentofte

    Du kan skabe præcis den bisættelse eller begravelse i Gentofte, som du ønsker. Du kan nemlig sidde hjemme hos dig selv og planlægge ceremonien med vores bedemand i Gentofte over telefonen eller via et onlinemøde. Hvis det er ønsket, kan vores bedemand i Gentofte også komme hjem til dig. Et hjemmebesøg fra vores bedemand i Gentofte er gratis og uforpligtende, men hvis vi indgår en aftale, koster hjemmebesøget 1.000 kr.

    Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    • bedemand med speciale i gode bisættelser

     Bo, Indehaver

     Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

    • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

     Suheila

     Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

     Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

    • Billige bisættelser

     Birgitte

     Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

    • Bisættelser af god bedemand

     Hans

     Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

     Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.

     Begravelse eller bisættelse i Gentofte efter hjemadresse

     Ønsker man en kirkelig begravelse med præst, er det som udgangspunkt adressen på den, der er gået bort, som bestemmer, hvilken kirke den kommende begravelse eller bisættelse i Gentofte skal foregå i. Det er muligt at vælge en anden kirke – læs mere her.

     Læs om kirkerne i Gentofte

     Der er 10 kirker i Gentofte Kommune, og vores bedemænd i Gentofte hjælper uanset, hvilken kirke du ønsker. Der er tale om DyssegårdskirkenGentofte Kirke som er fra middelalderen og er omkranset af Gentofte Kirkegård.  Hellerup Kirke, Helleruplund KirkeJægersborg KirkeMessiaskirkenOrdrup KirkeSkovshoved Kirke, og Vangede Kirke. Endelig er der Sankt Lukas Stiftelsens Kirke, som er en privat kirke i Hellerup sogn.

     Der er flere kapeller, som kan benyttes ved en borgerlige begravelse eller bisættelse i Gentofte.

     Læs om kapellerne i Gentofte

     Der er flere kapeller, som kan benyttes ved en borgerlig begravelse eller bisættelse i Gentofte. Hvis ceremonien skal være i et kapel, kan Mariebjergs Kirkegårdskapel benyttes. Der kan vælges mellem den lille sal med 50 siddepladser og den store sal med 150 siddepladser. Hvis afdøde er på Gentofte Hospital kan hospitalskapellet også benyttes. Endelig er der mulighed for at benytte kapellet ved Bispebjerg eller Ballerup Krematorium.

     Oftest holdes ceremonien i kirken eller kapellet, men den kan også holdes hjemme privat, i foreningslokaler, i skoven, på stranden m.v. I kan læse mere om, hvor ceremonien kan holdes her.

     Planlæg begravelsen i Gentofte

     Med vores prisberegner kan du i dit eget tempo planlægge og beregne prisen for begravelsen eller bisættelsen i Gentofte. 

     Det er helt uforpligtende og hvis du har spørgsmål svarer vores bedemænd på telefonen døgnet rundt.

     Vi møder dig, som du ønsker det
     Ring gerne til os for en uforpligtende samtale over telefonen og lad os planlægge begravelsen og beregne prisen for dig.

     Vores bedemænd kommer også gerne hjem til dig i dag for en uforpligtende samtale om den forestående begravelse eller bisættelse i Gentofte.

     find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren

     Vi sørger for en unik bisættelse eller begravelse i Gentofte

     Vi stræber altid efter at arrangere en smuk og unik begravelse for den, du har mistet, og vores bedemand i Gentofte er altid klar til at hjælpe jer indtil den sidste afsked tages. Vi har kun oplevet tilfredse pårørende, som følte, at de gav deres elskede en værdig afsked i rammer, der tillod et personligt præg. Det er vi meget glade og stolte over. Kontakt os i dag, og lad os have en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer med den kommende bisættelse eller begravelse i Gentofte.

     Klassisk bisættelse

     De mest stillede spørgsmål

     Hvordan fungerer digital planlægning af begravelse med en bedemand i Gentofte?

     Vores onlineløsning giver dig mulighed for at planlægge begravelsen eller bisættelsen digitalt. Du kan både booke os ind til et online-møde eller et møde over telefonen, og hvis du ønsker det, kommer vi også på hjemmebesøg.

     Hvilke støttemuligheder er tilgængelige for efterladte i Gentofte efter en begravelse?

     Økonomisk støtte. Vi hjælper med at søge om begravelseshjælp på op til 12.500 kr. kr. hos Udbetaling Danmark. Hvor meget støtte, du kan få udbetalt, afhænger af, om afdøde efterlader sig en formue, der kan dække omkostningerne.

     Sorggruppe. I samarbejde med Det Nationale Sorgcenter og TrygFonden tilbyder Gentofte Kommune et forløb på 10 gange, af to timers varighed. Sorggruppen hedder Socialkompas, og det gælder voksne over 18 år. Det er gratis at deltage i forløbet, og forløbet ledes af to frivillige, som har viden om sorg- og belastningsreaktioner samt erfaring med at facilitere sorggrupper. 

     Kan man afholde en begravelsesceremoni i Gentofte uden for et kirkerum?

     Ja, man kan sagtens afholde en begravelsesceremoni i Gentofte uden for et kirkerum. På vores guide om hvor ceremonien kan afholdes, kan du få mere viden og inspiration. 

     Hvad er omkostningerne ved en begravelse/bisættelse i Gentofte?

     En bisættelse koster på hverdage fra 10.495,- og i weekenden fra 12.995,-. Skal det foregå uden ceremoni koster det fra 8495,-.

     En begravelse koster på hverdage fra 9.895,- og i weekenden fra 11.745,-. Skal det være uden ceremoni koster det fra 8.795,-. 

     Hvilke muligheder er der for efterfølgende sammenkomst i lokalområdet i Gentofte?

     Man kan afholde en sammenkomst eller reception på en restaurant, et lokale som tilhører kirken, ved kapellet, i et forsamlingshus eller privat. 

     Hvordan kan man inkludere børn i afholdelsen af en ceremoni, så de også føler sig inkluderet og forstået?

     Man kan først og fremmest tale med børnene om, hvad der skal foregå til ceremonien, så de er forberedt. Måske har barnet lyst til at tegne en tegning til afdøde, og det kan være en god måde at give barnet plads til at udtrykke deres følelser. På den måde kan de med deres egne ord forstå, hvad der skal ske til den kommende ceremoni.