Skip to main content
Natur urne med håndmalet rose. Personlige urner

Urner til bisættelse

Pris på den valgte urne kan variere

Ved en bisættelse bruges en urne, som indeholder aske fra den afdødes lig. Denne urne nedsættes oftest på kirkegården, og i særlige tilfælde kan urnens indhold, asken, blive spredt ud over havet. Læs gerne mere om askespredning og askedeling og få her mere information om det kommende gravsted til både kister og urner, askespredning over havet, regler for askespredning samt askedeling.

Hvad kan du læse på denne side?

På denne side kan du læse meget mere om de typer af urner, som vi tilbyder – de er alle økologiske og produceret i Danmark. Du kan ligeledes læse mere om forskellige priser på urner og få inspiration til den forestående bisættelse.

Natur urner i flere farver

Natur urner

Natur urnerne er lavet af plantebaseret materiale – miljørigtige plantefibre, som det tager mellem 4 og 9 år at nedbryde. 

Der kan males et personligt motiv på urnen.

Pris: 995,-

urne atlant i pastel farver

Atlant urner

Atlant urnerne er naturstof urner og er 100% nedbrydelige.

Atlantserien er opkaldt efter “Atlantic Road”, som er en unik strækning på 8 km., som går mellem byerne Kristiansund og Molde i Norge.

Pris: 1.095,-

Heim Urner i flere farver

Heim urner

Heim urnen, har en trekantet lignende form, der gør den helt unik og utraditionel.

Den er 100 % nedbrydelig. HEIM-Urnerne er fremstillet i et biologisk nedbrydelig materiale der hedder Arboform, som hovedsageligt består af trædelene lignin og cellulose. Lignin er et restprodukt fra papirfremstilling og blandes med naturfibre fra træ, hamp eller hør samt naturlige tilsætningsstoffer som voks.

Pris: 995,-

Heim Urne med swarovski hjerter. I blå, hvid og rød farve

Heim urner

Med swarovski hjerte

Heim Urnen kan dekoreres med et dobbelt Swarovski hjerte. 

Ligesom de øvrige Heim urner er den helt unik og unik og utraditionel med den trekantet lignende form og 100 % nedbrydelig.

Pris: 1.595,-

Bambus Urne

Bambus urne

Bambus-urnen er fremstillet af naturmaterialer, og er derfor 100% nedbrydelig og CO2 neutral.

Bambus urnen er en virkelig dejlig urne med et naturligt og varmt udtryk. Bambus en utroligt hurtigt voksende græsart, som udmærker sig ved, at optage store mængder CO2 og dermed hjælper til at reducere drivhuseffekten. Denne urne er dermed et miljømæssigt godt valg.

Pris: 1.095,-

Urner til bisættelse med askespredning

Sfera søurner

Sfera sø-urnens design er inspireret af havets organiske livsformer og er velegnet til askespredning over havet.

Urnen er fremstillet i rå ler og opløses, når den sænkes i havet, hvorved asken fordeles under vand. Urnen er økologisk og håndlavet i Spanien.

Pris: 1.595,-

Akserør til spredning af aske over hav

Askerør

Dansk design og produceret i Danmark.

Urnen er fremstillet i genbrugskarton. Den er nem at bruge med et aftageligt låg, som dækker over et perforeret felt, der brydes ved askespredningen over havet.

Pris: 995,-

Håndmalet urne

Urnen kan håndmales med et personligt motiv, som afspejler den du har mistet. Det kan f.eks. være:

 • Et digt/citat på urnen
 • Gengivelse af et maleri, som afdøde havde lavet
 • Et musikinstrument som afdøde spillede
 • En genstand/sted som havde særlig betydning
 • Afdødes sejlbåd på vej mod solnedgangen m.v.

Prisen for at få håndmalet urnen er 695,-

Hvis I ønsker det, kan I også selv male urnen og på den måde give den et personligt udtryk. 

Urne med håndmalet Dannebro

Hvilken urne er den rette urne?

Hos Unikke Begravelser vægter vi altid åben kommunikation som den bærende byggesten for et godt samarbejde. Vi er her for at hjælpe jer med at skabe en mindeværdig afsked i overensstemmelse med jeres ønsker, behov og budget. Det vigtigste for os er, at I får et godt og trygt forløb. 

Der er derfor ikke et rigtigt eller forkert svar på, hvilken urne, der er den rette urne – det er helt individuelt fra person til person. Det vigtigste er, at I vælger lige præcis den urne, som I mener, vil give den bedste afsked til den, som I har mistet. Hvis det ønskes, kan vi bringe urnen til kirken eller hjem til jer. Vi kan også sørge for askespredning fra sejlbåd over Øresund, hvor I kan deltage – her kan en Sfera søurne (1.595 kroner) måske være relevant for jer.

Er prisen på urnen vigtig?

Det korte svar er nej, men vi vil gerne tillade os at uddybe. Vi forholder os ikke til urnens pris, når I bestiller den her på siden. Der er blevet skabt en idé om, at man i forbindelse med et dødsfald skal bruge alle sine penge – blandt andet på urnen. Det siger angiveligt noget om, hvor meget man holdte af afdøde. Denne idé, mener vi, er helt misforstået, da urnens pris for os ikke siger noget om, hvor meget man holdte af afdøde. 

Jeres bidrag betyder noget – uanset pris

For at imødekomme jeres forskellige behov og budget tilbyder vi blandt andet Gør mere selv afsked, som er en løsning, hvor I selv bidrager til ceremonien og de øvrige administrative opgaver. Ved selv at bidrage er det for os en ligeså fin måde at vise sin kærlighed og respekt for afdøde.

Typer af urner med forskellige priser

Vi har mange forskellige typer af urner, og vi håber derfor meget på, at det vil være muligt for jer at finde en urne, som passer lige præcis til jeres og afdødes ønsker. Hvis I har brug for at tale med en af vores bedemænd, sidder vi klar til at rådgive jer til til det helt rette valg af urne – både i forhold til form, farve og pris.

Pris på urne

Prisen på de forskellige urner ligger et sted mellem 995 kroner og 2.150 kroner. Vi tilbyder både høje, lave, diamantformede og helt flade urner. De kommer allesammen i naturmaterialer, men vores natururner er fx lavet af plantebaseret materiale. Hvis I ønsker det, kan urnen håndmales med et personligt motiv og ligeså fås i alle farver. Det kan du læse mere om på Sig farvel på din måde, hvor du kan finde inspiration til at personliggøre ceremonien.

Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

 • bedemand med speciale i gode bisættelser

  Bo, Indehaver

  Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

  Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

 • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

  Suheila

  Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

  Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

 • Billige bisættelser

  Birgitte

  Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

  Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

 • Bisættelser af god bedemand

  Hans

  Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

  Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

  Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
  Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   • Begravelse

    fra 8.795,-

    Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

    Bedemanden sørger for alt

    • Kiste i minimalistisk design
    • Iklædning og ilægning
    • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
    • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
    • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
    • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
    • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

   • Spar 4.000 kr.

    Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

    Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

    Tilfredse familier

    Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

    Trustscore 4.9 ud af 5

   • Bisættelse

    fra 7.995,-

    Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

    Bedemanden ordner alt

    • Kiste i minimalistisk design
    • Økologisk urne
    • Iklædning og ilægning
    • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
    • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
    • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
    • Rustvogn til og fra ceremonien 
    • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

    Spar 4.000,-

    Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

    Tilfredse familier

    Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

    Trustscore: 4,9 ud af 5

    Klassisk bisættelse

    fra 7.995,-

    Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

    Kiste sænkes i jorden billig begravelse

    Klassisk begravelse

    fra 8.795,-

    Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.