Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Begravelse i Værløse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

  Bedemanden sørger for alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Iklædning og ilægning
  • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

 • Spar 4.000 kr.

  Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

  Trustscore 4.9 ud af 5

 • Bisættelse i Værløse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Bedemanden ordner alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Økologisk urne
  • Iklædning og ilægning
  • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til og fra ceremonien 
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

  Bedemand i Værløse

  Unikke Begravelser er her for at støtte og vejlede dig i hele processen med en begravelse eller bisættelse i Værløse. Vi forstår, at hvert menneske er unikt, og deres afsked bør også være helt speciel. 

  Vores bedemænd i Værløse er ved telefonen døgnet rundt, alle ugens dage, så kontakt os endelig, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan altid tage os tid til en uforpligtende samtale og drøfte mulighederne for begravelse eller bisættelse i Værløse og omegn. Der er mange praktiske ting, der skal håndteres i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse, og i nogle tilfælde kan det være en udfordring at få alt til at falde på plads. Vores erfarne bedemænd i Værløse er også villige til at komme hjem til dig, hvis der er behov for det.

  Bisættelse og skovbegravelse

  Spar 4.000,-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Klassisk bisættelse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Kiste sænkes i jorden billig begravelse

  Klassisk begravelse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   Vi sørger både for traditionelle og nytænkende begravelser og bisættelser i Værløse

   Vores bedemænd i Værløse kombinerer tradition med innovation og kreativitet. Måske du allerede har et par ideer til, hvordan du ønsker at begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Du vil opleve, at vores bedemænd i Værløse imødekommer dine ønsker og behov. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe en unik og mindeværdig afsked, der ærer og afspejler den afdødes individuelle liv og personlighed. Vores brede udvalg af ceremonimuligheder inkluderer smukke og klassiske begravelser og bisættelser i kirken, naturskønne skovbegravelser samt alternative indslag som f.eks. en bisættelse med en motorcykel-rustvogn.

   Vores primære mål er at sikre din tilfredshed, og vi vil gøre alt for at skabe en ceremoni, der på bedste vis opfylder dine ønsker og behov.

   • Bedemand københavn - hjælper med bisættelse
   • bedemand københavn hjælper med personlig bisættelse
   • Bisættelse billig og klassisk
   • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
   • Guitar til begravelse og bisættelse
   • MC motorcykel begravelse og bisættelse

    Unikke Begravelser i Værløse

    Vores dedikerede bedemænd i Værløse er altid tilgængelige og engageret i at skabe en mindeværdig og personlig afsked, der ærer og reflekterer den afdødes enestående liv. Med Unikke Begravelser i Værløse kan du være sikker på, at du får en nærværende og støttende partner gennem hele forløbet. Vi ønsker at lette byrden for dig ved at tage os af alle de praktiske detaljer, så du kan fokusere på at mindes og ære den afdøde.

    Du er velkommen til at kontakte os når som helst, så vi kan tage os tid til en uforpligtende samtale og drøfte mulighederne for en begravelse eller bisættelse i Værløse.

    Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    • bedemand med speciale i gode bisættelser

     Bo, Indehaver

     Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

    • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

     Suheila

     Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

     Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

    • Billige bisættelser

     Birgitte

     Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

    • Bisættelser af god bedemand

     Hans

     Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

     Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.

     Hvad koster begravelsen i Værløse?

     Ved hjælp af vores prisberegner kan du nemt og i dit eget tempo få en beregning af prisen for begravelsen eller bisættelsen i Værløse. Det er en helt uforpligtende service, og hvis du har spørgsmål, står vores bedemænd også til rådighed på telefonen døgnet rundt for at besvare dem. Du kan trygt kontakte os og få den nødvendige information, når det passer dig bedst. Vores mål er at sikre, at du er fuldt informeret og komfortabel med de økonomiske aspekter af arrangementet, så du kan træffe de bedste beslutninger for dig og dine pårørende.

     find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren

     Få en unik begravelse eller bisættelse i Værløse

     Vi ønsker at give den der er gået bort en unik og smuk bisættelse eller begravelse i Værløse. Vores bedemænd i Værløse står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, og det er helt uforpligtende. De hjælper dig til den sidste afsked er taget.

     Vi har kun oplevet tilfredse pårørende, som føler, at de fik givet deres kære en afsked, som var værdig og i nogle rammer, hvor det personlige præg fik plads. Det er vi både glade og stolte over. Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi på bedste vis kan hjælpe dig med at sige det sidste farvel til en begravelse eller bisættelse i Værløse.

     Klassisk bisættelse

     Ønsker I en anderledes afsked?

     Ceremonien kan normalt afholdes i kirken eller kapellet, men den kan også finde sted i et privat hjem, foreningslokaler, på stranden, i skoven eller andre passende steder. Vi er fleksible og tilpasser os jeres ønsker og behov for at skabe en mindeværdig og meningsfuld ceremoni.

     I kan læse mere om, hvor og hvordan ceremonien kan holdes her. 

     Kirker i Værløse Kommune:
     • Hareskov Kirke
     • Kirke Værløse Kirke
     • Værløse Kirke
     De nærmeste kapeller er:

     Kapeller nær værløse er Skovvejskirkens kapel i Ballerup samt Skansekapellet og Nyhuse kapel i Hillerød. Endvidere kan hospitalets kapel benyttes, hvis den du har mistet er på et hospital.

     Hvis I ønsker en unik afsked, der adskiller sig fra en traditionel begravelse, er der mange forskellige muligheder at overveje. Vi assisterer med ikke-kirkelige ceremonier, hvis det er jeres ønske, og vi vil gerne hjælpe jer med at skabe en personlig og meningsfuld afsked.

     Kontakt vores bedemand i Værløse

     Kontakt Unikke Begravelse, hvis du skal afholde begravelse eller bisættelse i Værløse. Vi står til rådighed for en uforpligtende samtale over telefonen, hvor vi kan hjælpe med at planlægge begravelsen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi byder dig velkommen til at kontakte os, og hvis det ønskes, kan vores bedemænd også besøge dig hjemme. Vores dedikerede bedemænd i Værløse er her for at støtte dig i valget af kiste eller urne, planlægning af ceremonien, etablere kontakt til præsten samt give rådgivning om blomsterarrangementer eller koordinering på andre områder. Vi stræber efter at imødekomme dine individuelle behov og sikre, at hver detalje er taget hånd om, så du kan få den bedst mulige støtte og vejledning under hele processen.