Skip to main content
Min sidste vilje

Min sidste vilje

Du kan hjælpe dine pårørende i en svær tid ved at udfylde ”Min Sidste Vilje”. I den tager du selv stilling til mange af de valg, der skal tages, når der planlægges en begravelse eller bisættelse.

Desto mere man selv har bestemt, desto lettere er det for de pårørende, at respektere og afholde en højtidelighed, som man selv har ønsket det.

Du kan downloade min sidste vilje her på siden.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et personligt møde. 

Afdødes mening

I “Min Sidste Vilje” kan man f.eks. bestemme, om man skal begraves eller bisættes, kisten, urnen, tøjet, pyntningen af kisten, hvor, og hvordan, højtideligheden skal foregå samt hvad der skal ske med den digitale arv.

Min Sidste Vilje er ikke juridisk bindende som et testamente og det erstatter ikke testamentet.

Klik her for at downloade Min Sidste Vilje, udgivet af Landsforeningen Liv & Død

Man skal huske at fortælle de nærmeste, hvor de kan finde den sidste vilje. 

Hvad siger familierne?

 • En kæmpestor anbefaling herfra

  ★ ★ ★ ★ ★

  Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

  Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

  Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

  Kristine

 • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

  ★ ★ ★ ★ ★

  “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

  Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

  Christian S Larsen

 • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

  ★ ★ ★ ★ ★

  “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

  Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

  Trine L

  Bestil din egen begravelse

  I vores online løsning bestemme du selv detaljerne ved din begravelse. Du kan f.eks. vælge kisten og om den skal males med et særligt billede. Det er vigtige detaljer, som ikke indgår i “min sidste vilje”.

  Vi ringer dig efterfølgende op og sørger for alt er som du ønsker det. Det er gratis og helt uforpligtende. Vi kommer også på hjemmebesøg og snakker alt igennem, hvis du ønsker det.

  find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren