Skip to main content
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
 • Begravelse på Frederiksberg

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel bæres kisten ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære.

  Bedemanden sørger for alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Iklædning og ilægning
  • Arrangerer med kirke, kapel eller andet sted for ceremonien
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til ceremonien (1×15 km)
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

 • Spar 4.000 kr.

  Hos os kan du spare 4.000 kr. på begravelsen  i forhold til traditionelle bedemandsforretninger.

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.  Vi møder dig som du ønsker det på uforpligtende besøg, telefonisk eller online. 

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage med at skabe en unik og mindeværdig begravelse, som opfylder dine ønsker. Vi  støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt det praktiske og papirarbejdet.

  Trustscore 4.9 ud af 5

 • Bisættelse på Frederiksberg

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken, som nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Bedemanden ordner alt

  • Kiste i minimalistisk design
  • Økologisk urne
  • Iklædning og ilægning
  • Koordinere med kirke, kapel eller andet sted for bisættelsen
  • Søger om begravelseshjælp på op til 12.500 kr.
  • Sørger for papirarbejdet frem til skifteretten, herunder dødsanmeldelse.
  • Rustvogn til og fra ceremonien 
  • Betal med kort eller få op til 90 dages kredit mod gebyr. 

  Bedemand på Frederiksberg

  Alle mennesker er på hver deres måde unikke, og det mener vi også at deres afsked med denne verden skal være. Det skal være en hyldest til det menneske, der er gået bort, og det skal gøres med den største respekt for de ønsker, som I måtte have. Vi ønsker at arrangere den kommende begravelse eller bisættelse i fællesskab med jer – det er jer, der er i centrum.

  En bedemand på Frederiksberg står klar til at hjælpe

  Uanset om du vælger vores onlineløsning eller ej, står vi for alt det praktiske og administrative vedrørende den kommende ceremoni. Vi gør det hele i fællesskab og overensstemmelse med dig, men det er os, der har det endelige ansvar for, at dagen forløber, som den skal. Hvis I har lyst til at bidrage, kan I ved hjælp af vores Gør mere selv afsked, faktisk gøre mange ting selv og på den måde få en økonomisk besparelse.  

  Vores bedemænd på Frederiksberg er tilgængelige på alle ugens dage, døgnet rundt. De sidder klar til at tage en uforpligtende samtale med jer om, hvad I måtte have brug for. Der er hverken spørgsmål eller forespørgsler, som er for store eller små til os.

  Bisættelse med skovbegravelse

  Spar 4.000,-

  Vi har ikke butiksomkostninger. Derfor kan vi tilbyde lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi kommer gerne på hjemmebesøg.

  Tilfredse familier

  Vi gør os umage. Støtter dig gennem hele forløbet og håndterer alt praktisk samt papirarbejdet.

  Trustscore: 4,9 ud af 5

  Klassisk bisættelse

  fra 7.995,-

  Efter ceremonien køres kisten til et krematorium. Det sidste farvel sker ved rustvognen. Efter kremeringen overdrages urne med asken. Urnen nedsættes på kirkegård eller spredes til havs.

  Kiste sænkes i jorden billig begravelse

  Klassisk begravelse

  fra 8.795,-

  Efter ceremonien i kirke eller kapel følger du kisten helt ud til gravstedet, hvor den sænkes i jorden. Her kan du sige et sidste farvel til din kære. 

  Hvad siger familierne?

  • En kæmpestor anbefaling herfra

   ★ ★ ★ ★ ★

   Vi fik en yderst professionel og empatisk rådgivning samt opfølgning på diverse ud over det sædvanlige.

   Bo gav os en service og indlevelse, der betød så meget for os i den svære tid, og selv præsten bemærkede, at det her var en bedemand ud over det sædvanlige.

   Vi kan ikke takke Bo nok for den ydelse han gav os.

   Kristine

  • Det Bedste samarbejde i en sårbar tid

   ★ ★ ★ ★ ★

   “Tusind tak for en professionel, dejlig og smuk oplevelse ved vores fars bisættelse. Din evne til at balancere empati og faglighed skabte en tryg atmosfære, hvor vi følte os støttede og forståede hele vejen igennem.

   Vores far ønskede en borgelig bisættelse og du gav os ideer og forklarede grundigt muligheder til hvordan vi kunne sammensætte den bedste ceremoni for ham. Og tak for den fine tale, der virkelig formåede at indfange kernen af vores far på en rørende måde. Han havde elsket hvert et ord!

   Det har været et helt fantastisk samarbejde fra start til slut. Transparent og rigtig fin pris. Du har været den bedste wingman i en rigtig sårbar tid ❤️‍ Unikke Begravelser er unikke! 5 store stjerner og de varmeste anbefalinger fra os.”  Per & Mai

  • Alle ønsker opfyldt (også de skæve)

   ★ ★ ★ ★ ★

   “… Min afdøde svoger var kunstner og en del af grafitimiljøet i Aarhus. Så da vi foreslog at kisten blev malet af vennerne, kunne det selvfølgelig lade sig gøre. Den farverige kiste skabte en unik stemning i kapellet. Og selve dekoreringen af kisten betød meget for vennerne, der fik en afsked med deres ven på en helt unik måde.

   Tak for at være forstående, lyttende og kreativ. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.”

   Christian S Larsen

  • Jeg er evigt taknemlig for den gode…

   ★ ★ ★ ★ ★

   “…der var meget at tage stilling til og planlægge med en borgerlig bisættelse, og derfor var det ekstra værdsat med god sparring omkring taleskrivning, valg af levende musik, blomstervalg og kunstnerisk udsmykning af kiste. Alt det, som gjorde afskeden ekstraordinær og meget personlig. Ikke mindst stor tak for at lede ceremonien trygt og holde talen så fint på dagen. Der var megen ros fra flere af de næsten 200, der deltog.

   Af hjertet tak for et forløb, som var præget af nærvær, tryghed og omsorg. I får min varmeste anbefaling.

   Trine L

  • Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner

   ★ ★ ★ ★ ★

   Man står i en følelses mæssig situation hvor man næsten ikke kan tænke klart, når man skal begrave
   en af sine nærmeste. Så har man brug for en bedemand som Bo. Han ordnede det hele til punkt og prikke.

   Han guider dig igennem stille og roligt når du skal vælge hvad du ønsker.🌺 Samtidig er prisen meget rimelig. Min bror og jeg står tilbage med en rar fornemmelse efter vores fars bisættelse. Stort TAK til Bo.🌺

   Jette

  • En bedemand du kan stole på

   ★ ★ ★ ★ ★

   Kære Bo,  Tusind tak for, at du ikke udnytter mennesker i sorg og under tidspres! At du har fokus på mennesket og ikke regningen midt i en ulykkelig tid. Efter 10 sekunder af første samtale vidste jeg, at du var en meget usædvanlig bedemand, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den rette hjælp. Modsat andre bedekvinder/bedemænd, som jeg kontaktede, så forsøgte du aldrig at opsælge unødvendige ydelser, overdrive vigtigheden af din rolle i begravelsen eller fremstå som en uundværlig myndighed.

   I stedet mødte du mig med ærlighed, åbenhed og stor opbakning…Du ved, hvad en traditionel bisættelse og begravelse indebærer, men du dikterer ikke, hvad der skal ske. Du giver i stedet for udførlig vejledning og herefter plads og støtte til at vælge selv, så afskeden bliver personlig og lige præcis, som man ønsker det.  
   Trunte

   Tradition og nytænkning

   Vi ønsker at bygge en bro mellem tradition og nytænkning. Hvis det er et ønske for jer, vil vi meget gerne komme med forslag til, hvordan I kan personliggøre den kommende ceremoni. Var den som er gået bort fx rigtig glad for naturen, havet, et stykke musik eller litteratur? Så kan vi diskret få det integreret i ceremonien. Med Sig farvel på din måde kan I ligeledes hente inspiration, og I er altid velkommen til at komme med forslag selv, som vi vil gøre vores bedste for at imødekomme. Og hvis I blot ønsker at holde fast i den traditionelle ceremoni, så hjælper vi selvfølgelig også med det. Som sagt er det jer, der er i centrum.

   • Bisættelse med personligt motiv på kisten
   • Bisættelse i skoven
   • Bisættelse billig og klassisk
   • Farvet kiste med digt til smuk bisættelse
   • Guitar til begravelse og bisættelse
   • MC motorcykel begravelse og bisættelse

    Vi er ikke en traditionel begravelsesforretning på Frederiksberg

    Med vores onlineløsning har vi gjort det både nemt og bekvemt for jer at sidde i hjemmets rolige omgivelser, når I skal arrangere den kommende ceremoni. Vi har bedemænd på Frederiksberg, som står klar til at hjælpe jer via en onlineforbindelse eller via telefon. På den måde kan I i ro og mag gøre jer nogle tanker, før I skal tale med os. Ønsker I at få en bedemand på hjemmebesøg, kan vi også sagtens imødekomme dette. Besøget er som udgangspunkt gratis og uforpligtende, men indgår vi en aftale, vil besøget koste 1000,-.

    Vores bedemænd står klar til at hjælpe døgnet rundt

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    Ring for en uforpligtende samtale på +45 93 93 43 04

    • bedemand med speciale i gode bisættelser

     Bo, Indehaver

     Jeg har altid hjertet med og hjælper dig med en smuk begravelse eller bisættelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Med min etik og empati tager jeg kærlig hånd om dig og hjælper med det sidste farvel.

    • Sød bededame ekspert i billige bisættelser

     Suheila

     Jeg støtter dig og sammen skaber vi det sidste farvel på din måde. 

     Hør om mulighederne for en klassisk smuk bisættelse, eller en bisættelse, som i særlig grad afspejler personligheden for den du har mistet. 

    • Billige bisættelser

     Birgitte

     Jeg hjælper dig med en tryg og værdig begravelse. Livet er unikt, og det skal afskeden også være.

     Jeg tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om dig, så du kan føle dig i trygge og gode hænder. 

    • Bisættelser af god bedemand

     Hans

     Jeg  hjælper og støtter dig gennem hele forløbet og sørger for en tryg og værdig bisættelse.

     Få gratis og uforpligtende rådgivning om bisættelse i kirke eller borgerlig begravelse fra kapel eller egen have, skoven m.m. uden præst.

     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand med bisættelse og begravelse fremragende anmeldelser på Trustpilot.
     Billig bedemand Frederiksberg

     Begravelser og bisættelser på Frederiksberg

     Ønsker man en kirkelig begravelse med præst, vil det være afdødes adresse, som afgør, hvilken kirke den kommende begravelse eller bisættelse skal foregå i. Det kan være muligt at vælge en anden kirke, og hvis I ønsker dette, kan I læse mere om valg af kirke og præst. Vi hjælper bl.a. med en ceremoni fra Frederiksberg Kirke eller Søndermarkens Kirkegård.

     Der er 10 Folkekirker i Frederiksberg Kommune

     Hvis der ønskes en borgerlig begravelse i Frederiksberg kan Søndermark Kapels lille sal med plads til 58 eller store sal med plads til 182 anvendes. Oftest holdes ceremonien i kirken eller kapellet.

     Hvad koster begravelsen på Frederiksberg?

     Med vores prisberegner kan du i dit eget tempo beregne prisen for begravelsen eller bisættelsen på Frederiksberg. 

     Det er helt uforpligtende og hvis du har spørgsmål svarer vores bedemænd på telefonen døgnet rundt.

     find ud af hvad en begravelse koster med prisberegneren

     Kontakt din lokale bedemand på Frederiksberg

     Vi gør en stor dyd ud af at skabe præcis den ceremoni, som I ønsker. Vi har meget stor respekt for jeres situation, og vi vil gøre vores bedste for at gøre processen så overskuelig som mulig. Vi er så velsignede, at vi kun har hjulpet pårørende, som gav deres kære en værdig afsked. Det er vi meget glade og stolte over. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer i denne svære tid.

     Klassisk bisættelse

     De mest stillede spørgsmål

     Hvordan fungerer digital planlægning af begravelse med en bedemand på Frederiksberg?

     Vi kan både være til rådighed for dig på et online møde, et møde telefonisk eller på et hjemmebesøg. Vores digitale løsning giver dig muligheden for at skabe en smuk afsked inden for hjemmets trygge vægge.

     Hvilke støttemuligheder er tilgængelige for efterladte på Frederiksberg efter en begravelse?

     Økonomisk støtte. Vi hjælper med at søge om begravelseshjælp på op til 12.500 kr. kr. hos Udbetaling Danmark. Hvor meget støtte, du kan få udbetalt, afhænger af, om afdøde efterlader sig en formue, der kan dække omkostningerne.

     Sorggruppe. Frederiksberg Sundhedscenter tilbyder sorggrupper til dig, der har mistet. Du vil blive tilbudt en individuel samtale, hvor du i samråd med en fagperson vurderer om et gruppeforløb er det rette for dig. Derudover kan du på Folkekirkens hjemmeside finde sorggrupper nær dig. 

     Kan man afholde en begravelsesceremoni på Frederiksberg uden for et kirkerum?

     Ja, man kan sagtens holde en begravelsesceremoni på Frederiksberg uden for et kirkerum. Ceremonien skal fortsat være respektfuld over for afdøde. På vores guide har vi samlet en række forslag til inspiration til hvor ceremonien kan afholdes

     Hvad er omkostningerne ved en begravelse/bisættelse på Frederiksberg?

     En bisættelse koster på hverdage fra 10.495,- og i weekenden fra 12.995,-. Skal det foregå uden ceremoni, koster det fra 8495,-.

     En begravelse koster på hverdage fra 9.895,- og i weekenden fra 11.745,-. Skal det være uden ceremoni, koster det fra 8.795,-. 

     Hvilke muligheder er der for efterfølgende sammenkomst i lokalområdet på Frederiksberg?

     Man kan afholde en sammenkomst eller reception på en restaurant, et lokale som tilhører kirken, ved kapellet, i et forsamlingshus eller privat. 

     Hvordan kan man inkludere børn i afholdelsen af en ceremoni, så de også føler sig inkluderet og forstået?

     Man kan først og fremmest tale med børnene om, hvad der skal foregå til ceremonien, så de er forberedt. Måske har barnet lyst til at tegne en tegning til afdøde, og det kan være en god måde at give barnet plads til at udtrykke deres følelser. Til selve ceremonien kan barnet også få lov til at tegne direkte på kisten, men det er helt op til jer.