Skip to main content
Efterårsblade belyst bagfra af den aftensolen som går ned i horisonten

Tilkalde-bedemandsassistent med god timeløn

Savner du at arbejde nogle timer om ugen, når det passer dig?

Er du pensionist, efterlønner eller f.eks. (falck-)redder med friuger og savner du at bruge lidt tid om ugen på meningsfuldt arbejde?

Vi søger en tilkalde-bedemandsassistent til vores team på timebasis. Hos os er fleksibilitet nøgleordet, og du bestemmer selv, hvornår du ønsker at tage en opgave.

Vi Tilbyder:

Vi lægger stor vægt på at yde en enestående service over for vores kunder og sikre, at de føler sig mødt med empati og omsorg i deres tid med sorg. Vores arbejde indebærer tilstrækkelig tid til at handle med ro og omhu, så hver opgave bliver udført på den bedst mulige måde. 

Dine opgaver inkluderer:

  • Afhentning og ilægning af afdøde
  • Kørsel med rustvogn til og fra kirke, kapel, krematorium osv.
  • Levering af blomster og urner
  • Servicere familien ved bisættelser, håndtering og opstilling af blomster i kirken og tage imod pårørende

Om Løn m.v:

Timelønnen er på 337,5 kr. inklusive feriepenge. Det svarer til en månedsløn på ca. 54.000 kr. Halvdelen af opgaverne tager typisk 2 timer, mens andre typisk tager 4 timer. Forvent at arbejde mellem 5-15 timer om måneden. Opgaverne forekommer syv dage om ugen og normalt i tidsrummet 9-23. Særligt lørdag er der et udækket behov. Arbejdspladsen er beliggende i Allerød, dog ikke i umiddelbar nærhed af offentlig transport. Du vælger altid selv, om du vil takke ja eller nej til en opgave. 

Om Dig:

Du behøver ikke tidligere erfaring som bedemand, da vi tilbyder sidemandsoplæring. Det vigtigste er, at du:

  • besidder en god situationsfornemmelse samt høj moral og empati.
  • er servicemindet og venlig af natur
  • er pålidelig og har lysten til at arbejde selvstændigt.
  • Du skal kunne manøvre en bil under vanskelige forhold.
  • Tunge løft forekommer.

Om Os:

Vi er en onlinebaseret bedemandsforretning, der lægger vægt på gennemsigtighed, konkurrencedygtige priser og skræddersyede begravelsesløsninger. Med en 4,9-stjernet Trustpilot-rating stræber vi efter at give enestående service.

Ansøgning:

Send din ansøgning til service@unikkebegravelser.dk. Ansøgningerne vurderes løbende. Vi tilpasser samtalerne efter dine behov og tilgængelighed. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bo Billenstein på telefon 9393 4304.